Flash-tuen päätyttyä vuodenvaihteessa Habbo julkaisi uuden selainpohjaisen Unity-versioalustan, jossa vaihtaminen ei ole ollut mahdollista. Nyt Habbo on esitellyt uudenlaisen vaihtotoiminnon hotelliin.

Vaihtaminen uuden tavaran avulla

Toukokuun loppupuolella Habbo ilmoitti Twitter-postauksessaan, että hotelliin saapuu kaupasta ostettava vaihtopöytä (trading table), jonka avulla hotellissa pystyisi vaihtamaan tavaraa muiden käyttäjien kanssa. Vaihtopöytä maksaa 10 kolikkoa, ja sitä voi käyttää monta kertaa.

Aiemman yhdeksän ruudun sijaan vaihdossa käytettävien tavararuutujen määrä riippuu Kauppamatkustajan ongelma -saavutuksen tasosta. Tasolla 0 käyttäjä voi asettaa vaihtoon kahta erilaista tavaraa, ja ruutujen määrä nousee jokaisen tason myötä kahdella korkeintaan 12:een asti. Tuttuun tapaan yhteen vaihtoruutuun voi asettaa monta tavaraa.

Vaihtopöydässä on myös jonotustoiminto, jolla pöydän omistaja voi valita hänelle samanaikaisesti vaihtavista, kenen kanssa hän vaihtaa ensin. Habbo vetoaa ominaisuudesta olevan hyötyä esimerkiksi vaihtoloissa.

Palautevyöry sai muutoksen aikaan

Alkuperäisessä Twitter-ketjussa moni käyttäjä vaati, että vaihtamisen tulee olla mahdollista ilman erillistä pöytää. Tänään tiistaina englanninkielinen hotelli tiedotti muutoksista ja täsmennyksistä tulevaan vaihtopolitiikkaan.

Habbon mukaan vaihtaminen ilman pöytää tulee olemaan mahdollista käyttäjille, joiden taso on 15 tai korkeampi. Habbot, joiden taso on alhaisempi kuin 15, voivat myös vaihtaa, mikäli vaihdon toinen osapuoli täyttää tasovaatimuksen. Tällöin käyttäjän on lähetettävä toiselle käyttäjälle vaihtopyyntö, jonka jälkeen vaihtaminen onnistuu.

Pidätkö uutta vaihtamisen mallia järkevänä? Ota kantaa kommentoimalla!

Kommentoi

Kommentit (4)

Lamiah
Vieras

14.3.2023 02:54

Jonotustoiminto kuulostaa mielenkiintoiselta ja lupaavalta.

Zecond
Vieras

1.7.2021 17:11

Edistystä.

rocawear
Vieras

30.6.2021 14:14

Tärkeintä että kama vaihtaa omistajaa ja mieluiten vielä peelotulla hinnalla!

Vaihtokelvoton
Vieras

30.6.2021 10:40

ihan hyvä et kuuntelivat käyttäjiä, mut toi taso 15 vaatimus ei kuulosta hyvältä. varsinkin kun siinä vaihtoluvassa on jo vaatimus taso 6