Seuraava Wired-päivitysten joukko, järjestyksessään seitsemäs, on saapumassa pian. Päivitys sisältää useita uusia Wired-ehtoja, uuden Wired-laukaisimen ja aiemmin julkaisematon Wired-efekti lisätään myyntiin.

Uudet ehdot

Laukaisija täsmää: Tarkastaa, onko laukaisija käyttäjä, botti tai lemmikki, ja voi tarkastaa myös laukaisijan nimen. Ehdosta julkaistaan myös käänteinen ei-ehto.

Käyttäjä suorittaa toiminnon: Tosi, kun käyttäjä suorittaa jonkin toiminnon (vilkutus, lentosuukko, nauru, peukku, nukkuminen, herääminen, istuminen, nouseminen, makaaminen, näyttää kylttiä tai tanssii). Ehdosta julkaistaan myös käänteinen ei-ehto.Päivämäärä täsmää: Sallii viikonpäivän, tietyn päivämäärän, kuukauden ja vuoden erilliset tarkastukset, eli on mahdollista määrittää Wired-pino suorittumaan esimerkiksi vain kesäkuun jokaisena maanantaina.

Kellonaika täsmää: Vastaava päivämäärä täsmää -ehtoon, mutta tarkastelussa on tunnit, minuutit ja sekunnit. Mahdollistaa esimerkiksi pinon suorituksen joka päivä kello 15.00.

Joukkueen pisteet: Mahdollistaa yhtäsuuruuden sekä suurempi- ja pienempi kuin -vertailun tietyn joukkueen pisteille tai laukaisimen aktivoijan joukkueen pisteille.

Joukkueen sija: Mahdollistaa laukaisemisen, kun tietty joukkue on tietyllä sijalla (1. - 4.).

Ajastimen aika täsmää: Mahdollistaa yhtäsuuruuden sekä suurempi- ja pienempi kuin -vertailun tietylle ajastimelle.

Käyttäjällä ei ole käsitavaraa: Nykyisen käsitavara-ehdon käänteinen versio.

Uudet laukaisimet ja toiminnot

Käyttäjä suorittaa toiminnon -laukaisin: Aktivoituu, kun käyttäjä suorittaa Wiredissä määritetyn toiminnon. Mahdollistaa esimerkiksi teleporttauksen, kun idlaustoiminto aktivoituu.

Muuta tila satunnaiseen tilaan: Mahdollistaa tavaran tilan satunnaistamisen.

Muut muutokset

Päivityksessä muutetaan tapaa, miten pelien voittaja määrittyy. Nyt esimerkiksi tasatilanteissa voittaja on se, joka saavuttaa korkeimman tuloksen ensimmäisenä.

Pisteet saavutettu -laukaisimeen voi jatkossa määrittää tiimin. Muuta tavaran tilaa -toimintoon voi määrittää, siirtyykö tila eteen vai taakse. Jahtaus-Wired valitsee jatkossa satunnaisen suunnan, kun sen ympärillä on useita hahmoja. Ennen jahtaus tapahtui aina tiettyyn suuntaan.

Tykki voi nyt potkia useita hahmoja samasta ruudusta, kun ennen se potki vain yhden hahmon per ruutu.

Voit lukea täyden muutoslokin täältä (englanniksi).

Lue lisää

- Tätä kaikkea Wired-päivitysten kuudes joukko sisältää
Wired-päivitykset jatkuvat uusilla ominaisuuksilla
Useita Wired-parannuksia tulossa
Uusia kellon hallintaan liittyviä Wiredejä tulossa
Wiredit saapuvat HR-katalogiin

Kommentoi

Kommentit (3)

iizamozo

17.11.2022 19:33

evvk wired jutut t. seppo

1L

17.11.2022 15:43

Vau!

Loup

17.11.2022 15:42

Erittäin hyviä wirejä 5/5