Habbon tekstitiedostoihin lisättiin tänään uusia Wiredeihin liittyviä käännösavaimia. Avaimet liittyvät kellojen hallintaan, ja niistä on pääteltävissä, että Wired-kirjasto laajenee yhdellä uudella laukaisimella ja yhdellä toiminnolla. Habbo myös twiittasi ketjun, jossa selostaa tulevia päivityksiä ja esittelee uudet Wiredit.

Toiminto mahdollistaa ajastimien käynnistämisen, sammuttamisen, pysäyttämisen, jatkamisen ja resetoimisen. Laukaisin sen sijaan laskee ajastimen kulumista ja aktivoituu, kun määritetty aika on kulunut.

Uusia Wiredejä tukemaan julkaistaan myös uusi ajastin, joka laskee aikaa ylöspäin. Uudet Wiredit ovat yhteensopivia myös vanhojen alas laskevien ajastimien kanssa.

Näiden päivitysten lisäksi julkaistaan uusi Wired-extra: Suorita pino ainakin yhden ehdon ollessa tosi. Lisäksi pistetaulu-wiredien toiminnallisuutta parannetaan ja niiden listaa laajennetaan 15 hahmosta 50 hahmoon.

Kommentoi

Kommentit (1)

StanleyBom
Vieras

3.8.2022 22:16

https://kaceyscustomadventures.com/3-veshchi-o-kotorykh-vse-znayut-o-omg-zerkalo-kotorykh-vy-ne-znaete/ - омг онион, omg магазин