Habbon NFT-projekti juhlii ensimmäistä vuosipäiväänsä 28. syyskuuta 2022, kun Habbo Avatars NFT:n hollantilainen huutokauppa käynnistyi vuoden aiemmin. Avatarien lähtöhinta oli tuolloin 0,5 ETH (~ 1300 €), ja hintaa pudotettiin joka tunti 0,01 ETH. Kaikki Avatarit myytiin loppuun illalla 29. syyskuuta 2021 pohjahintaan 0,21 ETH (~ 550 €). Avatarien ulkonäkö ja piirteet pidettiin piilotettuna 5. lokakuuta asti.

Avatarien jälkeen Habbo on lanseerannut NFT-kolikot, joiden avulla on mahdollista hankkia NFT-tavaroita, asuja ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös NFT-lemmikkejä.

Yksivuotisjuhlia varten NFT-tiimi on kehittänyt uusia NFT-arvoituslaatikoita ja laajentavat NFT-tehtailua. Arvoituslaatikoita on kahta eri tyyppiä: tavallisia ja timanttisia. Molemmista laatikoista voi saada samoja tuotteita, mutta timanttiset laatikot tarjoavat suuremman mahdollisuuden harvinaisempiin tavaroihin. Tehtailemalla voi leipoa pienemmistä kakuista suurempia ja luoda eri värisiä juhlahattuja ja -laseja.


Arvoituslaatikoita airdropataan eli lahjoitetaan ilmaiseksi kaikille Habbo Avatar NFT:n omistajille päivittäin välillä 22. - 28. syyskuuta. Lisäksi kaikki Habboon ja IMX:ään lompakkonsa liittäneet, joilla on vähintään 1 NFT-tavara tai -asu saavat yhden laatikon 22. ja 28. syyskuuta. Viikon aikana jaetaan lisäksi kaksi Avataria, tuhansia NFT-kolikkoja ja lisää arvoituslaatikkoja.

Mikäli et omista NFT-tavaroita, mutta haluat osallistua airdroppeihin, Immutablesta löytyy runsaasti halpojakin NFT-tavaroita. Habbo julkaisi Youtubeen myös suomenkielisen videon, joka kertoo tarkemmin NFT-tavaroiden hankinnasta.

Kommentoi

Kommentit (0)

Ei kommentteja vielä :(