Habbon NFT-projekti etenee nyt täydellä voimalla, ja 21. helmikuuta 2022 projektia varten lanseerattiin uusi valuutta, NFT-kolikot. Näillä NFT-kolikoilla tulee olemaan tulevaisuudessa useita käyttökohteita.

Kokosimme alle vastauksia muutamiin yleisiin kysymyksiin NFT-kolikoista.

Miten niitä saa?

NFT-kolikkoja saa tällä hetkellä omistamalla Habbo Avatars NFT:n tai Habbo Portraits NFT:n. Avatarit kerryttävät NFT-kolikkoja päivittäin Avatarin ominaisuuksista riippuen 10–13 kolikkoa ja Portraitit 5–8 kolikkoa. Kolikot kertyvät vain, mikäli NFT:tä ei ole asetettu myyntiin OpenSeassa.

Toinen tapa hankkia NFT-kolikkoja – myös ilman NFT:tä – on ostaa NFT-kolesettejä Immutablesta tai TokenTrovesta ja muuttaa ne takaisin NFT-kolikoiksi Habbo NFT -sivuilla.

Mitä niillä tekee?

Tällä hetkellä periaatteessa ei mitään. Niillä voi ostaa NFT-kolesettejä, joita voi myydä Ethereum-kryptovaluuttaa vastaan. Myöhemmin tänä vuonna NFT-kolesetit tulevat tavaroiksi hotellin sisälle. Alla esitetyssä twiitissä näkyy, miltä NFT-kolesetit näyttävät tavaroina.

Lisäksi Habbo julkaisee vähitellen muutamia tavaroita, joita voi ostaa vain NFT-kolikoilla. Ensimmäiset kaksi NFT-kolikoilla ostettavaa tavaraa tulevat luultavasti olemaan NFT-lohikäärmelamppu ja NFT-jalkalamppu (lähde: Habbo NFT:n Discord-kanavalla järjestetty kysely).

NFT-tavaroita ei voi vaihtaa hotellin sisällä, vaan niitä ostetaan kryptovaluutta Ethereumia käyttäen Immutablesta tai TokenTrovesta.

Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia?

Yksi Habbon suunnitelmista NFT-kolikoille on NFT-tehtailu. Yksinkertaisuudessaan NFT-tehtailu tarkoittaa sitä, että voi yhdistää samanlaiset NFT:t uudeksi, niitä harvinaisemmaksi versioksi. Tällainen tulisi maksamaan NFT-kolikkoja.

Uusi NFT-hotelli on yksi suurimmista ajatuksista, jonka Habbo haluaa toteuttaa vuoden 2022 aikana. Tämä hotelli eroaisi tavanomaisista Habbon maaversioista siten, että hotellin lähes koko ekonomia perustuisi lohkoketjuun. Tarkoituksena olisi, että NFT-kolikoilla voisi ostaa NFT-hotellissa käytettävää valuuttaa.

Myös ominaisuuksien muokkaus on asia, jota Habbo tutkii NFT-kolikoiden käyttökohteeksi. Tällä tavoin NFT:n omistajat voisivat esimerkiksi vaihtaa Avatarinsa paitaa, mikäli nykyinen ei miellytä, ja ominaisuuksien muokkaus sallittaisiin ensimmäisen sukupolven Avatareille. Siksi pohdinnassa on myös toinen sukupolvi Avatareja, joita voisi ehkä ostaa NFT-kolikoilla. Näillä mahdollisesti tulevilla Avatareilla olisi kuitenkin huomattavasti vähemmän etuuksia kuin ensimmäisen Genesis-sukupolven Avatareilla.

Lopuksi ehkä merkittävin tulevaisuuden mahdollinen käyttökohde on nykyisten Habbo-tavaroiden muuttaminen NFT-tavaroiksi. Tämä mahdollistaisi sen, että tavaroiden myynti tapahtuisi lohkoketjussa kryptovaluuttaa vastaan Habbo-kolikkojen sijaan. Samalla muutetuista tavaroista tulisi globaaleja – ne olisivat käyttökelpoisia kaikissa hotelleissa. Tietysti toimintoa rajoitettaisiin, jotta eri hotellien ekonomiat eivät täysin sekoittuisi.

Kommentoi

Kommentit (0)

Ei kommentteja vielä :(