Fanisivujen viisuveikkaus

Veikkaa ja voita... tai häviä, mutta et häviä siltikään mitään!
Kirjoittanut: Elias | Aika: 18.05.2019 kello 01:55 | Kommentteja: 1

Tämän vuoden Euroviisut huipentuvat tämänpäiväiseen finaali-iltaan, jossa on mukana vielä 26 maata. Yritetään pysyä siis vielä hetki viisutunnelmassa, vaikka Suomi ei - ikävä kyllä - kuulukaan näiden onnekkaiden joukkoon.
 

Nyt habboilla on mahdollisuus yrittää veikata finaalin tapahtumakulku, sillä viralliset fanisivut järjestävät tänäkin vuonna perinteisen viisuveikkauksen. Tänä vuonna veikkauskohteita on monia, mutta vaatimustaso on kuitenkin alhainen: riittää, jos saat edes yhden veikkauksistasi oikein!
 

Täytä alla oleva lomake jos haluat koettaa onneasi. Saat palkinnoksi merkin mikäli veikkaat oikein edes yhden kohdan eli voittajan, kärkikolmikon tai kaikista huono-onnisimman menestyjän eli jumbosijan. Jos veikkaat kaksi kohtaa oikein, niin saat merkin lisäksi kuukauden jäsenyyden HC- tai HR -klubia valintasi mukaan. Mikäli kuitenkin onnistut vastaamaan jokaiseen kohtaan oikein, niin saat molemmat!
 

Järjestämme myös tuttuun tapaan hotellissa finaaliseurannan klo 22 alkaen, jonne pääset TÄSTÄ. Tämä kellonaika on myös takaraja veikkauksille!
 


1

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (1)
Duncan
Missä mun merkki oikein viipyy?
01.06.2019 kello 20:49
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.