Kiitos viisujen esikatselijoille!

Lue parhaat kommentit paikan päältä!
Kirjoittanut: Elias | Aika: 13.05.2019 kello 17:48 | Kommentteja: 2

Euroviisut on nyt ruodittu ja hotellimme yhteiset suosikit ovat selvillä. Tapahtumassa oli nelihenkinen raati, joka pisteytti jokaisen viisun pisteasteikolla 1-10. Raatiin kuuluivat tänä vuonna Argun, Gemmaemma, vara-Kaukoyhtey ja elias45306. Yleisöltä sen sijaan kerättiin kommentteja kappaleista, jotta kaikki pääsisivät osallisiksi tapahtumaan. Heidät palkitaan merkeillä. Ja jotta tapahtumasta jäisi jotain muistettavaakin, niin alta löytyy joitakin tapahtuman aikana heränneitä ajatuksia edustuskappaleista.

 

 • Suomi jakoi mielipiteet: hellokittyfan00 ja Dollhouse tylyttivät, että kilpailuun olisi voinut lähteä paremmallakin biisillä. Corina oli kuitenkin sitä mieltä, että jos tällä ei päästä finaaliin, niin ei sitten millään. Kultaisen keskitien muodostaakin pikkuinsku, jonka mielestä finaaliin päästään, mutta siellä ollaan viimeisten joukossa.
 • Keskustelu kääntyi Suomen jälkeen synkäksi, sillä Puolan Pazyceten mielestä kovin erilainen edustuskappale sai Forrestin ymmärtämään miksi Hitler aikoinaan teki mitä teki. No, ainakin ymmärtäväinen ilmapiiri, tavallaan.
 • Belgia onnistui hurmaamaan yleisön tänäkin vuonna keräten lähinnä positiivista palautetta. Nimimerkki pppauliinaaa toteaakin, että Belgialla on useasti hyviä edustuskappaleita. Pazycete ottaa esille myös sen, että nuori pojankloppi iskee moneen. Studioversiota pidemmälle nähnyt joonas134 kuitenkin toteaa, ettei live-esiintyminen tuo kappaleelle oikeutta.
 • Keskustelu sai Georgian aikana taasen uuden sävyn, sillä hellokittyfan00:n mielestä möreä-ääninen edustaja sai Tom-95:n huokaisemaan että taasko tällainen allahu akbar biisi. Sly.Racoon pohtiikin kappaleen merkitystä, jonka hän veikkailee kertovan Georgian sodasta.
 • Georgian jälkeen jatkettiin omaperäisten kappaleiden linjalla. Australian kappale oli A-0001:n mielestä pelkkää pelleilyä, mutta Lamiah näki sen hauskana ja erilaisena. :..Bill..: kuvailee kokonaisuutta Lady Gagan ja oopperan sekoitukseksi.
 • Kommenttien perusteella erikoiset biisit jatkoivat kulkuaan, sillä seuraavana oli vuorossa Islanti. Ainakin Rossigirlz ymmärsi välittömästi kappaleen päälle töksäyttäen tässä olen minä kun herään darrasta. Kappale herätti ihmettelyjen lisäksi myös arvostusta, sillä -Vauhtihirm- kuvailee kappaletta ihanaksi ja vastaavanlaisia tarvitaan lisää.
 • Viron myötä palataan hieman tutumpaan maailmaan. Rakas naapurimme herätti positiivista palautetta ainakin jennamarjalta ja ?!jassukka!?:lta, jotka kuvailivat edustajaa ihanaksi, Aviciimaiseksi ja chilliksi. Vei_Jo harkitsee jopa kappaleen lisäämistä soittolistallensa.
 • Serhat-setä eli San Marinon edustaja ihastutti yleisöä, muttei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia. :..Bill..: kauhistelee lupaavan alun jälkeen laulajan lauluääntäRossigirlzin mielestä joku setämies yrittää laulaa hänet mukaansa.
 • Sveitsiltä löytyy jonkku888:n mielestä yllättävän hyvä viisujumputus. Biisi tuntui myös herättävän ärsytystä ja joonas134 toteaakin, ettei pidä siitä kun kappaleesta on väkisin väännetty tanssibiisi.  :..Bill..: vertaakin kappaletta viime vuoden Fuegoon ja uskoo tämän olevan kärkikahinoissa finaalissa.
 • Latvian rauhallinen lähestymisote sai Pippuri97.:n toteamaan, että kappale kuulostaa miellyttävältä ja se on parempi kuin muutamat edellisetRossigirlzille tulee mieleen tunkkainen baari jossa lauletaan vielä pilkun jälkeenkin.
 • .:Seredi:.:n mielestä rauhallinen oli myös Tanska, joka kuulostaa Hui_Jarin mieleen Disneymäiseltä:..Bill..: ei kuitenkaan saanut irti muuta kuin vaikutelman kutosluokan kevätesityksestä.
 • Viha- ja rakkaussuhteemme Ruotsiin muuttui pelkäksi rakkaudeksi tapahtuman aikana. -Vauhtihirm- kuvailee show'ta kivan yksinkertaiseksi ja kehuja saa Hui_Jarilta laulajamuikkelit, jotka ovat hyvä lisäys kappaleeseenRossigirlz kokee olevansa jenkkiläisessä kirkossa, jossa kuoro laulaa.
 • Itävalta herätti sen sijaan aika lailla negatiivista palautetta. Forrest aistii aika vahvan elämänkoulun edustajassa ja Meloodyy ilmaisee biisin olevan yksinkertaisesti liian tylsäPippuri97. on hieman samoilla linjoilla, mutta antaa kuitenkin pisteet laulajalle itselleen hyvästä lauluäänestä.
 • Kroatiaa rinnastettiin Venäjään, joka tuli ainakin Lamiahille mieleen. Pippuri97. toteaa heti alussa kappaleen olevan maailmanpelastusbiisi. Pazyceten kehuma dramaattinen ja voimakas kappale ei tainnut miellyttää Forrestia, joka harkitsee itsekin osallistumista viisuihin. Hänen mielestään siellä voisi näiden perusteella jopa pärjätä.
 • Sergey Lazarev on tuttu nimi niin Venäjällä kuin viisupiirissäkin. Viisuhistoriaa tunteva joonas134 toteaa Venäjän onnistuvan aina. Myös bella10987 suorastaan rakastaa juuri kuulemaansa kappaletta. :..Bill..: ei kuitenkaan tästä lämpene, sillä taasen hän toi esille keskustelua ala-asteen näytelmistä.
 • Ennakkosuosikki Alankomaat herätti melko vähän keskustelua, mutta mielipiteet ehtivät jakaantua puoleen jos toiseenkin. Royal.Egon mielestä kappale on suorastaan sika kivan kuuloinen, mutta Pippuri97. myöntää ajatustensa harhailleen ja unohtaneensa edes kuunnella mahdollista voittajaa. Forrest myöntää hieman jopa pitävänsä kuulemastaan, koska kappaleessa ei yritetä mitään.
 • Azerbaidžan saa joonas134:n suusta tittelin H&M -liikkeen sovituskopissa kuulleeksi biisiksi, joista jennamarja myöntää pitävänsä. Royal.Ego kuvailee kappaletta jo viidesti tänään kuulleeksi, ja Kalhu-13 kertoo olevansa samaa mieltä.
 • Forrest bongaa Espanjan edustajalla olevan samaa näköä Serranon perheen jäsenten kanssa. Edustuskappale ilahduttaa erityisesti jennamarjaa, joka pitää siitä kun on iloistakin menoa surubiisien seassaKalhu-13 kuvaileekin kuulemaansa jopa humoristiseksi biisiksi.
 • Ranskan kappale saa Lamiahilta plussaa omasta äidinkielestään, mutta hän joutui kuitenkin pettymään, kun kappale ei olekaan kokonaan ranskankielinen. :..Bill..: uskoo kappaleella olevan mahdollisuuksia sillä onhan parrakaskin nainen voittanut viisut taannoin. Hänen olisi kannattanut ehkä lyödä vetoakin, sillä pari päivää tapahtuman jälkeen Ranska nousi hurjasti vedonlyönneissä.

 

Merkillä palkitaan seuraavat habbot, joiden läsnäolo tapahtumassa huomattiin:

pppauliinaaa
verttibrother
pikkuinsku
wili91
Forrest
Meloodyy
cloemaria
tiiamiia
SuperC.
greatiidast
Pazycete
jonkku888
bella10987
Lamiah
Vei_Jo
ssmra
bobble-head
A-0001
:..Bill..:
Pippuri97.
Tomppa54321
Mannu:D
rasuli
Tom-95
Mr.Gladiatorian
Iloinenpersoona
?!jassukka!?
Dollhouse
Kalhu-13
Royal.Ego
Hui_Jari
hellokitty00fan
jennamarja
.:Seredi:.
Sly.Racoon
Corina
elias66
sorsaemo
-Vauhtihirm-
Rossigirlz
joonas134

Merkin saavat toki myös raadin jäsenet ja järjestäjät. Loppuun vielä klisee eli kiitos kaikille esikatselutapahtumaan osallistuneille, toivotaan suosikkiemme puolesta menestystä viisuissa!

Raadin pisteet näet alla olevasta kuvasta. Klikkaamalla saat sen suuremmaksi.


3

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (2)
Lamiah
ihan hulluu että suomi ei oo finaalissa taaskaan
17.05.2019 kello 21:58
Niinpä Lamiah, buu Eurooppa kun äänestitte väärin!
18.05.2019 kello 01:43
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.