Habbo Awards 2018: ennakkoäänestys

Nyt voit äänestää suosikkisi parrasvaloihin!
Kirjoittanut: elias66 | Aika: 20.11.2018 kello 15:33 | Kommentteja: 1

Marraskuussa alkunsa saanut, vuoden puhutuin tapahtuma, Habbo Awards 2018, on nyt edennyt ennakkoäänestysvaiheeseen. Se tarkoittaa sitä, että jokaisen habboilijan on mahdollista käydä äänestämässä mielestään ansioituneinta käyttäjää kymmenessä eri kategoriassa.

Maanantaista 19. marraskuuta kello 18.00 aina lauantaihin 24. marraskuuta kello 18.00 saakka voit äänestää suosikkiasi seuraavissa kategorioissa:

Vapaat kategoriat

Vuoden habbo
Vuoden pari
Vuoden peelo
Vuoden kaveri
Vuoden draamailija

Hakemuskategoriat

Vuoden pukeutuja
Vuoden huone
Vuoden rakentaja
Vuoden keräilijä
Vuoden valokuvaaja

Hakemuskategorioihin haettiin ehdokkaita kaksi viikkoa kestäneellä hakuvaiheella kuun alkupuolella. Mikäli et kuitenkaan tällöin ehtinyt hakea, voit vielä ehdottaa suosikkiasi vapaisiin kategorioihin, siis viiteen ensimmäiseen kategoriaan sekä asettua niissä ehdolle. Viiden viimeisen kategorian ehdokkaan valinnassa auttaa se, että vaihtoehtoja on rajattu määrä.

Ennakkoäänestysvaiheesta finaaliin etenee kussakin kategoriassa kolme eniten ääntä saanutta. Awards Akatemia julkistaa finalistit lauantaina 24.11. kello 20 alkavassa tilaisuudessa. Nyt kannattaa siis äänestää!

habboawards.net


3

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (1)
Muistakaa äänestää legittiä vuoden keräilijäks, kiitti!
21.11.2018 kello 22:27
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.