Habbo Awards 2018: ennakkohakemukset auki!

Tapahtumien draamakuningatar on saanut alkusoittonsa juuri avautuneen ennakkohakemusvaiheen myötä!
Kirjoittanut: elias66 | Aika: 05.11.2018 kello 18:00 | Kommentteja: 1

Nyt se on virallista: Habbo Awards 2018 on vihdoin käynnistynyt!

Tästä päivästä lähtien aina sunnuntain vastaiseen iltaan 17. marraskuuta kello 18.00 saakka voit lähettää ennakkohakemuksesi viiteen Awards-kategoriaan, mikäli mielit ehdolle.

Ne ovat
- vuoden pukeutuja
- vuoden huone
- vuoden rakentaja
- vuoden keräilijä
- vuoden valokuvaaja

Hakemuksen yhteyteen voit liittää perusteluja sekä liitetiedostoja. Joidenkin kategorioiden kohdalla järjestelmä auttaa sinua valitsemaan esimerkiksi parhaat asusi tai valokuvasi.

Voit hakea niistä vaikka jokaiseen, mutta muistathan uhrata hieman aikaa eritoten tekstin kirjoittamiseen. Jokainen varteenotettava hakemus pääsee kyllä jatkoon: tärkeintä on olla vakuuttava ja saada äänestäjä juuri Sinun puolellesi. Muistathan, että mitään kiirettä hakemuksen lähettämisessä ei ole, vaan aikaa on lähes kaksi viikkoa – sinulla on siis hyvin aikaa pohtia, millaisilla sanankäänteillä onnistut lumoamaan yleisön.

Hakemusvaiheen päätyttyä hakemukset perusteluineen julkaistaan Habbo Awardsien verkkosivuilla maanantaina 19. marraskuuta kello 18.00, jolloin alkaa myös ennakkoäänestysvaihe. Lisää tietoa löydät virallisten fanisivujen luotsaamalta yhteiseltä Awards-sivustolta, jolla järjestetään käytännössä kaikki kilpailun vaiheet.

Klikkaa itsesi tästä Awards-sivustolle!


7

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (1)
Talistar
Asetuin itse ehdolle.
05.11.2018 kello 18:28
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.