Yleisö äänesti: Awardsien 10. kategoria on draamailija

Kahvilassa järjestetyn yleisöäänestyksen tulokset ratkesivat.
Kirjoittanut: elias66 | Aika: 29.09.2018 kello 21:35 | Kommentteja: 1

Viime viikolla Kahvilassa järjestetty äänestys Habbo Awardsien 10. kategoriasta saatiin päätökseen. Ääniä annettiin kokonaisuudessaan 457 kappaletta, ja ne jakautuivat seuraavasti:

Vuoden draamailija – 159
Vuoden noob – 134
Vuoden foorumilainen – 83
Vuoden pelaaja – 81

Habbo Awards Akatemia päätti kokouksessaan 29. syyskuuta, että Awardsien 10. kategoriaksi valitaan 35 % yleisöäänistä kerännyt vuoden draamailija. Kategoriaan haetaan ehdokasta, joka kulkee jatkuvasti kohusta toiseen, ja on aina mukana siellä, missä tapahtuu.

Äänestyksessä oli myös tilaa vapaalle sanalle. Kannatusta saivat esiasetettujen valintojen, siis foorumilaisen, pelaajan, noobin ja draamailijan ohella, muun muassa seuraavat ehdotukset: vuoden rikkain, trolli, nörtti ja pelimestari.

Kategorioiden tarkemmat kuvaukset julkaistaan myöhemmin syksyllä. Seuraavana etappina toimii marraskuussa käynnistyvä ennakkohakemusvaihe.

Awardseihin liittyvää uutisointia voit seurata virallisilta fanisivuilta HabCat.netistä ja Bottila.comista sekä fanisivujen yhteiseltä Habbo Awards -sivustolta, jossa voi toistaiseksi tutustua menneiden vuosien kategorioihin ja voittajiin.


3

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (1)
elias12345
Ihan ok ku nää huumorikategoriat sai eniten kannatusta ja sit noi oli ekas kokoukses et YHYY SAA OLLA VAAN YKS HUUMORIKATEGORIA !!!! ja sit niit kuitenki haluttais enemmän,kuten sanoin Esim. foorumilainen vs. noob noi äänesti foorumilaisen kategoriaks..XD sanoin siit että juuh ei mut juuh ei mua kuunneltu...sitku puhuttii yhen toisen kaa huonees siitä miten typerä kategoria se on nii heti mentii muuttaa lol

Ja ihan ok kans et tilaa oli vapaalle sanalle mut vapaa sana ei merkinny lopulta mitään
30.09.2018 kello 12:33
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.