Habbo Awards 2018

Vuoden dramaattisin tapahtuma – Habbo Awards – on jälleen täällä – nyt juhlavuoden merkeissä, sillä ensimmäisistä Awardseista tulee tänä vuonna kuluneeksi hulppeat 10 vuotta!
Kirjoittanut: elias66 | Aika: 25.09.2018 kello 16:25 | Kommentteja: 8

On jälleen vuoden dramaattisimman yhteisötapahtuman aika. Tapahtuman, jolloin punnitaan jyvät akanoista ja väärennetyt äänet oikeista. Tapahtuma, joka ainakin jollakin mittarilla kertoo jotakin Habbon senhetkisestä yhteisöstä – nyt jo kymmenennettä kertaa. Hyvät naiset ja herrat: Habbo Awards 2018!

Vuosien varrelle on mahtunut paljon: tapahtuma tunnettiin alkuun nimellä Habbo Oscars ja ensimmäisissä Awardseissa oli jopa 15 kategoriaa. Sittemmin kategorioiden määrää on hieman vähennetty ja nykyisin Awardsien järjestäjinä toimivat viralliset fanisivut: HabCat.net ja Bottila.com.

Tänä vuonna Awardseihin otetaan varaslähtö. Vaikka varsinainen hakuprosessi tapahtuman tiimoilta järjestetään loka- ja marraskuun aikana, juhlistamme kymmenennen juhlavuoden merkeissä Awardseja muun muassa siten, että käyttäjät voivat vaikuttaa kymmenennen kategorian valintaan. Kymmenenneksi kategoriaksi valittiin tänä vuonna vuoden draamailija.

Uutta Awardseissa on niin ikään erikseen jaotellut hakemuskategoriat. Osa kategorioista toteutetaan siten, että niihin on mahdollista päästä ehdolle vain ennakkohakemuksella. Prosessin tarkoituksena on varmistaa, että ehdokkaat todella ansaitsevat palkintonsa. Esimerkiksi vuoden keräilijä -kategorian vaatimuksena on, että hahmo esittää hakemuksessaan perusteluja siitä, miksi hänet tulisi valita keräilijäksi: tämä voi tapahtua esimerkiksi kuvilla tavara- tai merkkikokoelmista.

Lisätietoa hakemusprosessista ja kategorioista tulee myöhemmin syksyllä.

Hakemuskategorioiden ohella on vapaita kategorioita, joihin ei ole ennakkohakemusta.


Habbo Awards 2018

Vapaat kategoriat

Vuoden habbo
Vuoden pari
Vuoden peelo
Vuoden kaveri

+ Vuoden draamailija (lue äänestystulokset tästä!)

Hakemuskategoriat

Vuoden pukeutuja
Vuoden huone
Vuoden rakentaja
Vuoden keräilijä
Vuoden valokuvaaja


Viralliset fanisivut ovat perustaneet Awardsien tiimoilta sivuston, johon pääset klikkaamalla tästä. Toistaiseksi sivustolla voi tutustua Awardsien historiaan aiempien kategorioiden ja niiden voittajien muodossa. Syksyllä sivulla käynnistyy ennakkohakemusprosessi ja siellä järjestetään myös lopullinen finaaliäänestys, josta tiedotamme myöhemmin virallisilla fanisivuilla ja Habbossa.

Kategorioiden voittajat ja finalistit palkitaan tuttuun tapaan ainutlaatuisin merkein ja palkinnoin, jotka julkistetaan niin ikään lähempänä Awardseja, siis loka- ja marraskuun aikana.


3

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (8)
en äänestä
25.09.2018 kello 16:50
SIIS MÄ EN KESTÄH!!!!!!!!!!!!!! AWARDSIT ON TÄÄLLÄ TAAAS SAY WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!?!?!?!!?!?!?!?! TÄÄÄ ON JOTAIN NIIN EEPPISTÄ OON OOTTANU KOKO VUODEN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AWARDSIT ON TÄÄLLÄ TAAS JA KOKO HOTELLI SEKOAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *HYPERVENTILOI* SIIIIIIIIIIIIS TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ONNNNNN MUN ELÄMÄN PARHAIN PÄIVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!! AWARDSIT JES WOHOO AIVAN MAHTAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
25.09.2018 kello 17:34
käykää kattomassa hahmon -Ketonen valokuvia yhteisöstä ja #valokuvaajaketonen2018 huoneesta wink wink sitten kun saan hakee vuoden valokuvaajaks 2018, äänestäkää minua<3
25.09.2018 kello 18:31
meitsi aka milsin voi laittaa vuoden keräilijäksi
27.09.2018 kello 18:24
Kakapylyh
Ei kannata äänestää ketään XD
kokeillaan jos kukaa ei äänestä >:3
02.10.2018 kello 06:54
tonttu1239
Boikotoin tapahtumaa ehdokkaana sekä äänestäjänä.
03.10.2018 kello 12:36
mukava kuulla!
03.10.2018 kello 17:06
Mut saa äänestää vuoden kaveriksi!<3 ;DD
04.10.2018 kello 23:49
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.