Oho! Pian voit vaikuttaa tulevaan keräilytavaraan!

Habbo 18 -kampanjan aikana käyttäjät voivat äänestää suosikkitavaraansa.
Kirjoittanut: Jussu | Aika: 06.07.2018 kello 15:38 | Kommentteja: 6

Habbo 18-vuotisjuhlien aikana käyttäjät pääsevät äänestämään suosikkiaan kolmesta luonnoskuvasta. Eniten ääniä maailmanlaajuisesti saanut luonnoskuva toteutetaan hotelliin ja se julkaistaan keräilytavarana.
Mikä on sinun suosikkisi? Kerro se kommenteissa!

  

Kampanjan aikana julkaistaan myös kahdeksan peliä, jotka liittyvät Habbon historiaan. Jokaisesta pelistä voi voittaa merkin.

       

1. Labyrintti taivaalla

On aika mennä takaisin old school Habboon matto- ja kapseli-labyrinttiin. Kapselit ja matot sijaitsevat ilmassa ja niihin voi päästä yhtä reittiä. Etsi oikea matto tai kapseli päästäksesi seuraavaan. Sinulla on 5 minuuttia aikaa päästä mattojen ja kapselien läpi. Kun olet valmis, sinun tulee etsiä piilotetut penkit majan nurkista päästäksesi majesteettiselle teleportille.

2.  Pixelit ja ducketit

Tämän huoneen keskustassa on monen eri värisiä pikseli-kamoja. Sinun tulee mennä labyrintin läpi tehdäksesi niistä saman värisiä. Voit muuttaa väriä astumalla tai istumalla kaman päälle. Vasemmalla puolella näet minkä kamojen vielä tulee vaihtaa väriä. Laatat näiden kamojen alla ovat punaisia. Kun kama on oikean värinen, laatta sen alla muuttuu vihreäksi. Kun olet saanut kaiken valmiiksi, Frank sanoo sinulle milloin teleportit ovat pääsyvalmiina.

3. Wired-luomus

Oletko aina halunnut olla mestari wiredien käyttämisessä? Katso kuviota ja astu wired-laatikoille joita käytettiin sen luomiseen.

4. Lumimyrsky

Onko teitä enemmän kuin yksi pelaamassa? Jäädytä vastustajasi voittaaksesi! Voit jäädyttää kaksoisklikkaamalla jäädytä-laattaa heittääksesi lumipallon (tämä hajottaa palikoita ja jäädyttää vastustajasi, jos he ovat tarpeeksi lähellä). Hajottamalla palikat, voit kerätä latauksia saadaksesi koskemattomuuden jäädyttämiseesi tai lisä lumipallojen heittoon. Oletko yksin pelaamassa? Hajota jäädytys-laatat ja tee oma tiesi keskilaatalle.

5. Habbo-sovellutus

Voi ei! Akkusi on lopuillaan! Sinun tulee ohjata asentaja korjaamaan se. Voit tehdä sen astumalla nuolilaatoille. Punaiset wiredit voidaan kääntään vääntämällä vivusta. Sähkö ei mene hyvin yhteen tiettyjen asioiden kanssa. Pidä huolta siitä, että välttelet lammikkoja ja tulta.

6. Habbo-kamera

On metsään sijoittuvan valokuvaussession aika, mutta vain osa malleista on pukeutunut, kuten pitäisi. Kävele oikein linjaantuneiden värilaattojen ohi, kun malli pukee oikeaa metsäaiheista asua. Sitten klikkaa kameraa ja ota kuva. Älä ota kuvaa vääristä ihmisistä. Sinun tulee ottaa 3 oikea oppista kuvaa saadaksesi pelin loppuun.

7. Frank ja Bonnie

Täällähän Habbo-kuuluisuudet Frank ja Bonnie ovat! Vai ovatko? He näyttävät jotenkin oudoilta. Auta heitä etsimään teatterista heidän vaatteensa (tietyssä salaisessa järjestyksessä), jotta he voivat aloittaa meet & greet-tilaisuutensa. Astu vaatteille kerätäksesi ne. Kun he tulevat lavalle on sinun mahdollisuutesi ottaa teleportti.

8. Habbo-rakentajat

Tullaksesi huippurakentajaksi Habbossa, sinun tulee tehdä tiesi rolleri-labyrintin läpi (astuen pyöreille laatoille) aloittaaksesi palikoilla rakentamisen. Rolleri-labyrintin jälkeen, pidä huolta siitä, että pysyt palikoilla ja teet tiesi hissille huoneen keskellä.


0

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (6)
Kivaa!
06.07.2018 kello 15:41
6. Habbo-kamera vaikuttaa siistiktä idealta. Myöskin tuo tuoli noista on hienoin, missä tätä siis äänestetään?
06.07.2018 kello 16:03
äänestys ei oo viel auki, kuten ei myöskään pelit. todnäk. ens viikolla alkaa, tai sit myöhemmin täs kuussa. pelit julkastaan uutisessa mainitussa järjestyksessä, yksi peli per päivä. 💡
06.07.2018 kello 16:14
mun suosikkikeris on toi hotelli
06.07.2018 kello 16:31
Lamiah
Hotelli on kivoin ja sit ehkä tuoli.
07.07.2018 kello 19:27
Tuoli oli vähän kun vanha kingin tuoli
07.08.2018 kello 21:39
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.