Fanisivuekstra: Muumilabyrantti

Suorita Muumilabyrintti ja voita upea merkki!
Kirjoittanut: Jussu | Aika: 11.06.2018 kello 14:50 | Kommentteja: 1

Muumien ystäville on nyt tarjolla vanha, aikoinaan julkaisematta jäänyt Muumipeli, jossa perusideana on kulkea sangen suuressa labyrintissä yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa samalla kultakolikoita ruohikosta etsien. 

Parhaiten peliä voinee verrata lautapeliin, joten se on vaativan hieman alkeisopettelua. Peliin kannattaakin tutustua ennakkoon pelihuoneessa ennen sen aloittamista, sillä tämä helpottaa pelaamista.

Peliin ei tarvitse jonottaa perinteiseen tapaan, vaan siihen voi liittyä aina kierroksen alkaessa. Peli on automaattinen, eikä pelissä ole varsinaista aikarajaa. Voit pelata yksin tai vaikkapa korkeintaan kymmenen muun pelaajan kanssa. Jokainen kierros on täysin erilainen ja niiden vaikeusasteet vaihtelevat. Äänten pitäminen päällä on suositeltavaa pelin kulun hahmottamiseksi.  Parhaiten opit kuitenkin pelaamalla.

Labyrintistä voitokkaasti ulos selvinneille on luvassa hehkeä merkki!

Lähde seikkailuun Muumilabyrinttiin!

Kisan on tehnyt ParratonPekka!

1

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (1)
Lapinsota
Ihan hämärä peli, ei toimi ainakaan mun läppärillä, pitkät sepustukset ohjeista, kuka jaksaa no kamut jaksaa, siihen se jääkin, onneksi ei tarvi tämmösten pelien takia repiä loppujakin hiuksia.
16.06.2018 kello 08:55
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.