Fanisivujen viisuohjelma

Jännitä suosikkiesi puolesta Euroviisujen kisakatsomossa!
Kirjoittanut: Elias | Aika: 07.05.2018 kello 23:03 | Kommentteja: 0

Totuuden hetki on käsillämme, sillä Euroviisujen ensimmäinen semifinaali nähdään tänä tiistaina. Tavallaan suuri hetki on jo koittanutkin, sillä Suomen edustaja Saara Aalto on parhaillaan esiintymässä tämän vuoden juryn jäsenille, jotkapäättävätpisteistään ennen yleisöä. Peukut pystyyn sen puolesta, että jo raatilaisilta irtoaisi mukava pistesaldo monstereille!

Kilpailun henkeen kuuluu kuitenkin se, ettei mitään kerrota etukäteen, vaan joudumme jännittämään viimeiseen asti. Yksinään ei kuitenkaan tarvitse odottaa, sillä fanisivut haluavat koota hotellimme viisufanit yhteen! Tarjolla on niin kisakatsomoa kuin viisuveikkaustakin, joista voit lukea lisää alta.

Kisakatsomo
Tarkoituksena on kaikessa yksinkertaisuudessaan seurata viisulähetyksiä muiden habbojen kanssa. Eli mikäli seurasta on puutetta, niin saatat löytää muutaman kohtalotoverin kisakatsomostamme seuraavina ajankohtina:

Tiistaina 08.05. - Ensimmäinen semifinaali
Torstaina 10.05. - Toinen semifinaali
Lauantaina 12.05. - Finaali

Lähetykset alkavat aina kello 22:00, mutta katsomoon on avoimet ovet tälläkin hetkellä.

Viisukatsomoon pääset tästä! »

Viisuveikkaus
Toisen semifinaalin jälkeen avautuu finaaliveikkaus virallisilla fanisivuilla, jota pidetään auki finaalin alkuun saakka. Tehtävänä on veikata yhteensä kolme maata jotka uskoo näkevänsä kymmenen parhaan joukossa finaalissa. Eli voit veikata kuponkiisi esimerkiksi isänmaallisesti Suomea, vedonlyönnin perusteella Israelia ja Alexander Rybakin voimin Norjaa, mikäli näet heidän taistelevan kärkisijoista Lissabonissa.

Virheettömät veikkaukset palkitaan merkillä. Tarkempi tietopaketti veikkauksesta tulee myöhemmin.

Kutkuttavaa viisuiltaa – tai siis -viikkoa – kaikille viisufaneille!


2

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (0)
Tässä uutisessa ei ole vielä kommentteja. Aloita keskustelu kirjoittamalla ensimmäinen kommentti!
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.