Euroviisujen esikatselut

Lauantaina virittäydytään viisuhuumaan!
Kirjoittanut: Elias | Aika: 05.05.2018 kello 00:22 | Kommentteja: 0

Saara Aallon ja noin neljänkymmenen muun euroviisuedustajan jännitys huipentuu ensi viikon h-hetkeen. Ensimmäinen semifinaali esitetään tiistaina, toinen torstaina ja varsinainen tähtihetki lauantaina. Suomen edustaja Saara Aalto nähdään tiistain semifinaalissa esiintymisnumerolla 15. Rima on asetettu korkealle, sillä kilpailun tasoa on luonnehdittu tänä vuonna poikkeuksellisen kovaksi!

Viralliset fanisivut haluavat osaltansa jalostaa viisufiiliksiä järjestämällä viisujen esikatselutilaisuuden tänä viikonloppuna. Tapahtumassa paneudutaan jokaiseen edustuskappaleeseen live-streamin kautta, jota voi seurata myös hotellin ulkopuolella. Tarkoituksena on keskustella biiseistä hyvässä hengessä ja löytää omat suosikkimaat tälle vuosikerralle!

Aktiivisimmat kommentoijat palkitaan merkillä ja perusteellisimmat kommentit julkaistaan fanisivuilla. Toivomme kommentoinnin ohella myös pisteitä asteikolla 1-10, jotta saisimme kasaan jonkinlaisen taulukon hotellimme suurimmista suosikeista!

Tapahtuma järjestetään tänään lauantaina klo 19:00 ja se kestää noin kolme tuntia.

Livestreamia voit seurata alla.

Katsomoon pääset tästä >


8

Kommentointi tähän uutiseen on estetty!
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.