Yhdistä Habbo-tilisi Hotel Hideaway -sovelluksen kanssa!

Yhdistä tilisi ja ansaitse palkintoja!
Kirjoittanut: Jussu | Aika: 05.04.2018 kello 13:02 | Kommentteja: 1

Habbon ja Hotel Hideawayn symbioosi on virallisesti alkanut. Liittämällä Hideaway-tilisi Habbo-tiliisi saat kaksi erityistä esinettä niin Habboon kuin Hideawayynkin. Yhistäminen on mahdollista toistaiseksi vain Habbo.comissa.

Näin keräät palkinnot

Mikäli sinulla on jo Hotel Hideaway -tili, muttei Habbo-tiliä, joudut luomaan Habbo-tilin ja antamaan Hotel Hideaway -sivulla lukevan 32 merkkiä pitkän koodin tai lukemaan sivulla esiintyvän QR-koodin käyttämällä Hideaway-sovellusta. Koodin voit syöttää kenttään, joka aukeaa, kun painaa sovelluksen sisällä Hotel News ja sitten Redeem exclusive items.

Mikäli sinulla sen sijaan on jo Habbo-tili muttei Hotel Hideaway -tiliä, tarvitset Hideawayn sovelluksen. Sen voit ladata iOS:lle täältä ja Androidille täältä. Tämän jälkeen avaa sovellus, luo hahmosi, avaa Hotel News ja paina Redeem exclusive items. Syötä kenttään Hotel Hideaway -sivulla lukeva 32 merkkiä pitkä koodi tai lue sivulla esiintyvä QR-koodi.


2

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (1)
Kaas
454t4
13.04.2018 kello 15:03
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.