HabCat ylpeänä esittää: Levyraati

Tänään tarjolla mieletöntä musiikkia ja loistavaa seuraa hulppean levyraadin kera!
Kirjoittanut: Sodanjulistin | Aika: 02.03.2018 kello 12:47 | Kommentteja: 2

HabCat järjestää tänään 2. maaliskuuta ensimmäisen julkisen, koko hotellia koskevan levyraadin. Luvassa on mitä mielettömimpiä musikaalisia sulosointuja, hilpeänkin hersyviä hetkiä sekä todellisia tähtitaiteilijoita – siis juuri sellaista meininkiä, jota et tahdo missata!

Mikäli haluat päästä osalliseksi tähän viikonlopun hurjimpaan yhteisötapahtumaan, pyydä Nettikatko Habbossa kaveriksi, ilmoita osallistumisestasi ja lähetä oma kappaleesi alla olevaa lomaketta hyväksikäyttäen ennen iltayhdeksää. Raati alkaa kokonaisuudessaan klo 21.00, eikä myöhästelijöitä välttämättä mukaan enää sittemmin ehditä ottaa. Kappaleen voi lähettää myös hotellin puolella raadin isännälle – Nettikatkolle – yksityisviestise. Älä kuitenkaan kerro omaa biisiäsi muille pelaajille puhtaimman pelikokemuksen takaamiseksi. 

Huomaathan myös, että raati voi pelaajien määrästä riippuen kestää mahdollisesti jopa useita tunteja, joten varaathan riittävästi aikaa tähän varsin hupaisaan illanviettoomme.

Emme tietenkään tahdo kieltää sopupelaamista, mutta esitettäköön kuitenkin, että levyraadista on paras kokemus saatavan juuri silloin, kun päätökset pisteytyksestä tulevat suoraan sydämestä. Pidähän se siis toki mielessä!

Aihe on tällä kertaa täysin vapaa. Kaikki kappaleet tuplaesityksiä lukuun ottamatta laskettaneen mukaan. Pisteytys tapahtuu 1–10-skaalan mukaisesti. Kappaleita soitetaan erillisessä Watch2gether-palvelussa. Selkeämmät ohjeet esitetään levyraatia aloitellessa hotellin puolella.

 

Maaliskuun ensimmäisen viikon levyraati lyhyesti esitettynä
Alkaa klo 21.00, kappaleet sisällä ennen sitä
Peli voi kestää useita tunteja, joten varaa sille tarpeeksi aikaa
Illan isäntänä Nettikatko
Aihe täysin vapaa

Levyraati

2. maaliskuuta 2018


Hahmosi nimiBiisin osoite tai nimi0

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (2)
wäts ty gether
02.03.2018 kello 15:24
Hasufel05
Voidaanko kuunnella uniikkia
02.03.2018 kello 15:26
© 2011 - 2018 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.