Merkkiopas: Turvallisemman Internetin päivä 4

Hanki neljäs turvallisemman Internetin päivän merkeistä.
Kirjoittanut: elias66 | Aika: 08.02.2018 kello 16:59 | Kommentteja: 0
Saatavilla
Helppo

Hanki itsellesi neljäs turvallisemman Internetin päivän merkeistä suorittamalla uusi peli.

Osa 1

Mene kuvassa esiintyvään teleporttiin.

Osa 2

Odota rauhassa jonossa omaa vuoroasi. Peliin päästyäsi voit valita kahden eri vaihtoehdon väliltä. Molemmista saa saman merkin. Aikaa on minuutti. Tapa 1 on näistä helpompi - ainakin toimituksen mielestä. Löydät molemmat tavat selaamalla opasta - tapa 2 on tavan 1 alapuolella.

Tapa 1

Astu vihreälle värilaatalle. Huomaa, että joudut odottamaan kaikkien värilaattojen valkenemista ennen kuin laatalle astuminen teleporttaa sinut peliin. Saatat siis joutua ravaamaan laatan päällä.

Astu kuvassa merkittyjen värilaattojen päälle niiden ollessa vihreitä. Peli ei rankaise, jos astut väärään aikaan. Laatta muuttuu vihreäksi oltuaan tummansininen.

Muutettuasi laatat vihreiksi pelikentälle ilmestyy vipu. Saat merkin vetämällä siitä.

 

Tapa 2

Astu siniselle värilaatalle. Huomaa, että joudut odottamaan kaikkien värilaattojen valkenemista ennen kuin laatalle astuminen teleporttaa sinut peliin. Saatat siis joutua ravaamaan laatan päällä.

Kuljeta nuolilaattojen päällä olevat jalkapallot rengaslaattojen päälle. Voit liikkua kerrosten välillä astumalla portaikkoon.

Pelialueelle ilmestyy vipu liikutettuasi molemmat pallot rengaslaattojen päälle. Saat merkin vetämällä siitä.


0

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (0)
Tässä uutisessa ei ole vielä kommentteja. Aloita keskustelu kirjoittamalla ensimmäinen kommentti!
© 2011 - 2018 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.