Kurkistus kulissien taakse: Viidakkokampanja

Lue kuuden Habbon graafikon haastattelu tulevasta viidakkokampanjasta!
Kirjoittanut: Jussu | Aika: 18.05.2016 kello 15:58 | Kommentteja: 0

Habbon virallisessa blogissa julkaistiin uusi haastattelu, jossa Habbon graafikot kertovat seuraavan kampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta. Voit lukea haastattelun suomennettuna alta tai englanniksi Habbon blogista.

Kesä tulee, suunnittelijat! Onko kivaa, kun sade, jättimäiset takit ja Lontoon harmaa taivas lähtee?

Sparkaro: Juu, en malta odottaa sitä lyhyttä aurinkoista hetkeä ennen kuin joudumme takaisin tuhoon ja hävitykseen taas!

Kukuyit: Moi lukijahabbot! Sormet ristissä toivon, että tulisi paljon aurinkoa, viime kesä oli erittäin sateinen... buu!

MrCroissant: Olen todella innostunut auringosta! En malta odottaa pääseväni grillaamaan ja leireilemään. Vaikkakin, meillä on yhä monet toukokuun sateet läpikäytävänä... vielä ei ole oikea aika pakata sateenvarjoa!

Cromsnosehair: Kyllä, odotan innolla sitä, kun voin säätää lämmöt pois päältä talostani ja päästä ulos nauttimaan auringosta!

Tällä kertaa palaamme perinteiseen tavarasarjaan. Oliko kiva suunnitella kokonainen sarja, niin kuin teitte jouluna ja Halloweeninä?

Cromsnosehair: On ollut hauskaa tehdä konsepteja tämän kaltaiselle kiinnostavalle teemalle. Se ei ole täyttä fantasiaa, mutta se teki silti haasteen, jotta kaikki näyttäisi mahdollisimman orgaaniselta ja käsintehdyltä.

Kukuyit: Mielestäni yleisesti katsottuna tavarasarjan suunnittelu kampanjalle on hauskaa. Tutkimme paljon aihetta tätä kampanjaa varten. Katselimme trooppisia kasveja ja puita ja pohdimme, miltä puumaja voisi näyttää. Suunnittelu oli erittäin tärkeää, sillä meidän piti varmistaa, että jokainen tavara näyttäisi hyvältä yhdessä, jotta kaikki näyttäisi yhtenäisiltä eikä erillisiltä. Meidän piti myös varmistaa, että tyyli- ja värimaailma kohtaisi esimerkiksi Lost Tribe- ja Tiki-tavaroiden kanssa.

MrCroissant: Pihatavarat sisältävät yleensä paljon lehtiä, joita voi olla vaikea suunnitella ja tehdä (ainakin minulle vaikeaa). Mutta luulen, että se on kasautunut nätisti. Minun suosikkisuunniteltavia olivat ne yksityiskohdat, joita voi lisätä huoneeseen viimeistelyksi.

Sparkaro: Olen iloinen, että päätimme lähteä toteuttamaan viidakkoaiheista kampanjaa. Oli hauskaa tehdä konsepteja erilaisille asioille, joita löytäisi viidakosta, kaikkine trooppisine puineen ja kasveineen. Oli mielenkiintoista ajatella, millaisia esineitä ja rakennuksia voisi viidakossa luoda käyttämällä laivanhylystä saatuja paloja, kun lisäsimme elementin, jossa Habbot voivat punoa ja rakentaa puumajoja. Keksimme monia hyviä ideoita, ja oli vaikea päättää mitä niistä käytetään.

Mitä mieltä olette, tuleeko Habbot pitämään tavarasarjasta kokonaisuudessaan?

MrCroissant: Mielestäni monet tähän kampanjaan suunnitellut tavarat ovat monipuolisia ja sellaisia, joita voi helposti käyttää muiden vanhempien sarjojen kanssa, jonka pitäisi auttaa rakennusharrastajia. Myöskin, muista kampanjoista päätellen, Habbot näyttävät rakastavan puita, kasveja ja kukkia - tässä sarjassa niitä on runsaasti.

Kukuyit: Tehtailu on tulossa takaisin (kirjaimellisesti!) tämän kampanjan aikana, ja luulen, että Habboilla tulee olemaan paljon hauskaa, kun he tekevät "Do-It-Yourself (DYI)" -tavaroita käyttäen marjoja, se antaa tavaroille persoonallisuutta.

Cromsnosehair: Luulen, että Habbot tulevat nauttimaan puiden ja kasvien käytöstä rakentaessa todellakin eksoottista maisemaa.

Sparkaro: Luulen, että he tykkäävät uusista puista ja kasveista ja kaikista kustomoitavista elementeistä uusissa tavaroissa. Lisäämme uusia tapoja kustomoida tavaroita, ja luulemme, että Habbot tykkäävät siitä!

Mistä tekemästäsi tavarasta pidät eniten?

Sparkaro: Olen tyytyväinen siihen, miltä antiikkinen kapokkipuu näytti eri kokojensa kera antaen huoneeseen hieman vaihtelua. Se oli melko haastavaa tehdä kokonsa vuoksi. Kaikkien niiden yksityiskohtien piirtäminen sai minut vaipumaan vehreään hulluuden spiraaliin.

MrCroissant: Viidakkotaljaa ja trooppista lampea oli hauska tehdä ja oli melko haastavaa saada ne toimimaan oikealla tavalla.

Kukuyit: Minun osallistuminen tähän kampanjaan oli melko vähäistä, sillä tuotanto tehtiin silloin kun olin lomalla, mutta nautin erittäin paljon laiskiaishatun tekemisestä! Ne ovat niin söpöjä ja heiluttavat pyllyään, kun hahmo puhuu on vain unelmien toteutuminen!

Cromsnosehair: Minusta oli hauskaa suunnitella Charlie-orankia. Nautin erittäin paljon hahmon animoinnista ja yritin tehdä animaatioista niin hauskoja kuin mahdollista.

Hauskuuden nimissä, voisitteko piirtää minulle kuuluisan Habbo-hahmon (Frank, Bonnie Blonde, Santini jne.) täydessä Habbo-selviytymissetissä?

Sparkaro: Toki, minun on Bonnie Blonde!

Kukuyit: Juu, minun tekele on "Villi Frank".

MrCroissant: Minä valitsin tutkimusmatkailija-ankan. Kutsutaan häntä Timothyksi.

Cromsnosehair: Minun tekelettäni kutsutaan "Exploraideriksi".


0

Kommentoi
Hahmosi nimi
Bottivarmistus
Kommentit (0)
Tässä uutisessa ei ole vielä kommentteja. Aloita keskustelu kirjoittamalla ensimmäinen kommentti!
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.