SnowStormin historia

Alkuperäinen Snowstorm, Lumisota, julkaistiin vuoden 2000 tammikuussa matkapuhelinoperaattori Radiolinjan mainoskampanjana. Kyseisen pelin grafiikan toteutti Sulakkeen graafikko ArmasK. Monien käyttäjien pyynnöstä peli julkaistiin uudelleen vuoden 2011 joulukuussa, nyt kuitenkin nimellä SnowStorm.

   

Pelaaminen

Snowstormissa sinun on tarkoitus heittää lumipalloja vastustajajoukkueen pelaajiin. Lumipallo heitetään klikkaamalla hahmoa johon haluat pallon osuvan. Painamalla alt-näppäintä voit heittää lumipalloja myös esteiden yli. Tyhjään kohtaan voit heittää painamalla shift-näppäintä.

Pelin alkaessa sinulla on 5 lumipalloa. Mikäli lumipallot kuitenkin loppuvat, voit saada niitä lisää seisomalla lumipallokasojen vieressä tai painamalla vihreää painiketta pelin vasemmassa kulmassa.

Peliareenoina Snowstormissa ovat lohikäärmevuori, arktinen saari ja yöllinen taisto.

Ainakin toistaiseksi tavalliset käyttäjät voivat pelata vain 3 peliä päivässä. Habbo Clubin jäsenille pelejä on rajattomasti.

Peli suljettiin maaliskuun lopussa vuonna 2014.


Palaa takaisin
© 2011 - 2020 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.