Battle Banzai

Peli julkaistiin alunperin nimellä Battle Ball. Peliä pelattiin nykyisten käyttäjien huoneiden sijaan julkisissa tiloissa. Uusi, vuonna 2010 julkaistu Battle Banzai mahdollisti käyttäjien omien BattleBall-areenoiden rakentamisen.

Pelaaminen

Peli alkaa menemällä johonkin Banzai-porttiin. Portti antaa sinulle tiimisi värisen pomppupallon. Yhteen joukkueeseen mahtuu maksimissaan 5 pelaajaa.

Peli alkaa, kun ajastin käynnistetään. Tarkoitus olisi valloittaa mahdollisimman monta laattaa oman joukkueen väriseksi. Laatan väriä voi muuttaa astumalla sen päälle. Laatta on mahdollista lukita, kun sen päälle astutaan kolme kertaa samalla värillä. Jos laatta ei ole lukittu, jokin muu väri voi varastaa sen. Myös vain lukituista laatoista saa pisteen joukkueelle. Eniten pisteitä pelin lopussa omaava joukkue on voittaja.

Saavutukset

Battle Banzaista saa saavutuksia, kun lukitsee tietyn määrän laattoja, voittamalla tietyn määrän pelejä, pelaamalla tietyn määrän pelejä ja suorittamalla Battle Banzai-tehtäviä.

 


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.