Snouthill

Vuonna 2006 Sulake teki sopimuksen elokuvatuotantoyhtiö Lionsgaten kanssa. Sopimus koski Sulakkeen hanketta tehdä kokoillan DVD-elokuva. Sopimus oli osa Sulakkeen suunnitelmaa laajentaa toimintaansa mm. puhelimiin, vaatteisiin ja televisioon. 

Kymmenen animaatiostudiota pääsi kilpailemaan elokuvan trailerin teosta. Habbon käyttäjät saivat äänestää mielestään parasta traileria kilpailun äänestyksen auetessa tammikuussa vuonna 2007. Myös Sulake tuotti yhden trailereista. Kyseinen traileri löytyy alta.

Vaikka jokaisella animaatiostudiolla oli omanlaisensa tarinankerrontatapa ja graafinen tyyli, perustuivat kaikki trailerit seitsemään perushahmoon. Loppujen lopuksi elokuvaa ei kuitenkaan toteutettu ja jäljelle jäivät vain elokuvaa varten tehdyt trailerit.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.