Katalogiostokset

Vaikka katalogista saakin joskus tavaroita joita ei voi vaihtaa, on silti suurin osa tavaroista vaihtokelpoisia. Saat yleensä tavaroita halvemmalla hankkimalla ne vaihtoloista tai koleix -huoneista. Kirppari on myös hyvä vaihtoehto, sillä sieltä löytyy lähes aina tarvittavat tavarat.

Mun mielestä...

Habbossa kannattaa muistaa, että sinulla saa, ja pitääkin olla myös oma mielipide. Sinun ei ole pakko osallistua muiden habbojen mielenosoituksiin, ellet ole samaa mieltä heidän kanssaan. Erimielisyyksistä ei pidä ottaa itseensä, ja jos pinna menee liian kireälle, voit hiljentää henkilön.

I like your style!

Vaikka Habbo tarjoaakin mielenkiintoisia valmiita asukokonaisuuksia, saat parhaan tuloksen valitsemalla asusi itse. Voit toki ottaa mallia muilta Habboilta, mutta täysin samalta näyttäminen ei voi näyttää hyvältä. Habbossa on mahdollista luoda miljoonia eri asuyhdistelmiä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin omaa!

Haistahan höpö!

Habbossa on käytössä kirosanafiltteri, joka sensuroi sanat tai asiat joita Habbossa ei saa sanoa. Näitä ovat mm. kirosanat, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Puhelinnumeroiden sensuroinnin takia viittä merkkiä pidemmät numerosarjat, kuten "123456", sensuroidaan.

Seinät ja lattia piiloon

Jotta piilotus onnistuisi, tarvitset huoneeseesi punaisen tapetin ja punaisen lattian sekä himmentimen. Tehdessäsi piilotusta, pidä mielessä, ettet voi poimia tapettia tai lattiaa, kun olet sen asettanut huoneeseen.

Asetettuasi tapetit ja lattian huoneeseesi, avaa himmennin-säädin. Aseta himmentimeen kuvan kaltaiset asetukset ja paina käytä huoneessa. Huoneesi seinät ja lattiat pitäisi olla tämän jälkeen mustat.

Nopea siirto, kääntö ja poiminta

CTRL + tavaran napautus Poimii tavaran
SHIFT + tavaran napautus Kääntää tavaraa
ALT + tavaran napautus Siirtää tavaraa

Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.