Habbo-kolikot

Habbo-kolikot on yksi Habbon kolmesta virallisesta valuutasta. Kolikoilla voi ostaa tuotteita katalogista, kirpparilta ja muilta käyttäjiltä.

Habbo-kolikkoja voi ostaa verkkopankilla, tekstiviestitse tai R-kioskeilta Habbo-seteleinä. Seteleitä on saatavilla kahta eri tyyppiä: viiden ja kymmenen euron setelit. Viiden euron setelistä saa 50 kolikkoa ja 10 euron setelistä 110 kolikkoa. Lisää hinnastosta täällä.

Timantit

Timantit ovat erikoisvaluutta Habbossa. Timantteja saa jokaisesta kolikko-ostoksesta. Jokaisesta 120 kolikon ostoksesta saa kuitenkin 120 ylimääräistä timanttia. Timantteihin liittyvä ostoslaskuri nollautuu kuukauden päätyttyä, joten jos haluaa 120 ylimääräistä timanttia, tulee ostaa 120 kolikkoa saman kuukauden aikana.

Timanteilla voi ostaa Habbo Clubia ja kolikkojen kanssa Huoneenrakentaja-klubia. Timantteja voi myös muuttaa koleseteiksi. Yksi kolikko maksaa 10 timanttia. Timantteja voi tuhlata myös erilaisiin tauluihin.

Ducketit

Ducketit ovat tuorein valuuttalisäys. Ducketteja saa joka päivä kirjautuessa Habboon. Ducketien määrä riippuu tunnuksen edellisen päivän aktiivisuudesta. Ducketteja voi olla normaaleilla käyttäjillä kerralla maksimissaan 1300, mutta HC-jäsenillä voi olla maksimissaan 2600 Duckettia kerrallaan.

Ducketeilla voit vuokrata tavaroita, ostaa huoneellesi mainostusta, tapetteja ja maisemia sekä hahmollesi efektejä. Voit myös ostaa itsellesi lemmikkikissan ja lemmikkitarvikkeita. Tavaroita voi käyttää viikon ajan kunnes niiden vuokra-aika loppuu. Vuokra-aikaa voi pidentää käyttämällä Ducketteja.

 

Käytöstä poistetut pikselit

Pikselit olivat olivat aikoinaan valuutta Habbossa. Pikselit poistettiin Habbosta vuonna 2012 ja muutama kuukausi tämän jälkeen ilmestyivät Ducketit. Pikselit poikkesivat niistä vain siten, että ostetut tavarat sai omakseen vuokrauksen sijaan.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.