Ryhmät

Ryhmät ovat nimensä mukaisesti ryhmiä, joihin käyttäjät voivat liittyä ryhmän omistajan asettamien säännösten perusteella. Ryhmän perustaminen maksaa 10 kolikkoa ja se vaatii Habbo Club -jäsenyyden. Ryhmälle voi ostaa myös ryhmäfoorumin 15 kolikon hintaan.

Ryhmä voi olla yksityinen, valikoiva tai avoin. Yksityiseen ryhmään ei voi liittyä tai lähettää liittymispyyntöä. Valikoivaan ryhmään voi lähettää liittymispyynnön ja ryhmän ylläpitäjän tulee hyväksyä jäsenyys. Avoimeen ryhmään voi liittyä kuka vain, milloin vain.

Ryhmän asetuksista voi muokata ryhmän tunnusta eli merkkiä ja ryhmän päävärejä. Asetuksista voi myös vaihtaa ryhmän nimeä ja kuvausta, tilaa sekä päättää, voiko kaikki jäsenet sisustaa ryhmän huonetta, vai ainoastaan ylläpitäjät.

Ryhmähuoneen sisustusta voi muuttaa ylläpitäjät tai kaikki, jos siihen on myönnetty lupa. Ryhmähuoneiden avulla jäsenet voivat laittaa omia tavaroitaan toisen huoneeseen, mutta tavaran omistaja ei vaihdu. Jos jäsen, jolla on tavaraa huoneessa, potkitaan ryhmästä, tavarat poimiutuvat automaattisesti oikealle omistajalle.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.