Monsterkasvit

Monsterkasvit ovat puhuvia kasveja, jotka tulee istuttaa ja niitä tulee hoivata päivittäin. Istutuksen jälkeen monsterkasvi kasvaa aikuiseksi vaiheittain. Kasvuaika on noin viikko.

Monsterkasvin voi ostaa katalogista Monsterkasvit -sivun Siemenet -osiosta. Yksi siemen maksaa 10 kolikkoa, mutta halvemmaksi tulisi ostaa Siemennyytti, joka maksaa 20 kolikkoa ja sisältää 4 siementä. Myös kultainen Harvinainen siemen on mahdollista ostaa. Sillä on hintaa 160 kolikkoa ja siitä saa vähintään tason 8 monsterkasvin.

Jokaisella monsterkasvilla on harvinaisuustaso. Harvinaisuustasoon vaikuttaa ainoastaan kasvin väri ja laji. Värien ja lajien yhdistelmiä on 132 erilaista. Erilaiset nenät, suut ja silmät eivät vaikuta harvinaisuustasoon, mutta jos ne otetaan lukuun mukaan, voi monsterkasveja olla jopa yli 150 000 erilaista. Pienin harvinaisuustaso on nolla ja suurin 11.

Jos monsterkasvia ei hoida tarpeeksi usein, se kuolee. Kuolleen kasvin voi kuitenkin herättää henkiin ostamalla katalogista elvytyslannoitteen 3 kolikolla. Kuolleen kasvin voi myös kompostoida, eli muuttaa tavaraksi. Kompostoitua kasvia ei voi enää herättää henkiin.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.