Lemmikit

Habbossa on olemassa monenlaisia lemmikkejä, kaikkea kivenmurikoista dinosauruksiin. Erona oikean elämän lemmikkeihin, Habbon lemmikit eivät kuole. Ne eivät myöskään tarvitse ruokaa tai juomaa, vaikka sitä olisi hyvä tarjota niille.

Tällä hetkellä Habbossa on saatavilla lohikäärmeitä, karhuja, terrierejä, leijonia, krokotiileja, kilpikonnia, sarvikuonoja, hämähäkkejä, koiria, kissoja, sammakkoja, sikoja, lentoliskoja, dinosauruksia, kivenmurikoita, tonttuja, leprekaaneja sekä omassa osiossaan olevia hevosia.

Suurin osa lemmikeistä on aikuismuodossa, mutta voit myös ostaa karhunpennun, terrierinpennun, koiranpennun, kissanpennun tai porsaita. Pentulemmikeillä on harvinaisuustasoja, jotka määräytyvät satunnaisesti vanhempien tasosta riippuen. Mitä harvinaisempi taso, sitä erikoisempi väritys on lemmikillä.

Lemmikin voi pitää onnellisena, jos sitä rapsuttaa usein tai antaa sille ruokaa. Erilainen kanssakäyminen lemmikin kanssa nostaa onnellisuutta ja kokemusta. Taso määräytyy kokemuksen perusteella. Kokemus kasvaa, kun lemmikkiä kouluttaa tai rapsuttaa ja taso kasvaa, kun kokemus kasvaa. Suurempitasoiset lemmikit voivat tehdä enemmän temppuja.

Energiapalkki on oleellinen lemmikkiä kouluttaessa, sillä lemmikki ei tottele käskyjä, jos energia on vähissä. Energia nousee, kun antaa lemmikin levätä tai kun sitä ruokkii.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.