Habbo Club

Habbo Club, tunnetaan myös nimellä HC, on Habbon maksullinen jäsenyys, joka maksaa 2,00 euroa (14pv), 50 kolikkoa ja timanttia tai 4,00 euroa (1kk), 120 kolikkoa ja timanttia (3kk), 22,00 euroa (6kk) tai 40,00 euroa (12kk). Habbo Club-jäsenet saavat monia etuja, joita tavallisilla käyttäjillä ei ole. Habbo Clubia kehitetään jatkuvasti ja monet hienot uudistukset tulevat vain HC-jäsenten käyttöön.

Habbo Club jäsenenä saa esimerkiksi HC-merkin, uusia asuja, uusia värejä, kaksivärisiä asusteita, puhekuplatyylejä, tanssityylejä, huonepohjia, jäsenlahjoja sekä enemmän kavereita kaverilistalle. Jäsenet saavat käyttöönsä myös :furni ja :chooser -komennot. Habbo Club -jäsenet voivat myös perustaa ryhmiä.

HC-jäsenet saavat tuplasti enemmän ducketteja kuin normaalikäyttäjä. Jäsenet voivat myös vuokrata joitain erikoistavaroita ducketeilla ja tallentaa 10 asua vaatekaappiin.

HC-jäsenet saavat myös joka kuun 15. päivä eräänlaisen kolikkopalautuksen, jota tavalliset käyttäjät eivät saa. Palautus riippuu habbon kaupassa tehdyistä ostoksista ja HC-jäsenyyden pituudesta. Kaupassa käytetyistä kolikoista saa 10% takaisin, ja putkeen jatkuneesta HC-jäsenyydestä seuraavasti: 5 kolikkoa (7pv), 10 kolikkoa (30pv), 15 kolikkoa (60pv), 20 kolikkoa (90pv), 25 kolikkoa (180pv) ja 30 kolikkoa (365pv tai yli). 

Pikafaktoja

- Aikaisemmin oli käytössä myös VIP- jäsenyys, joka korvasi HC:n. Myöhemmin VIP:in nimi muutettiin takaisin HC:ksi.
- Jos jatkat HC- jäsenyyttäsi 5 päivää ennen sen loppumista, saat 5 kolikkoa alennusta.
- Aikanaan, kun SnowStorm oli Habbossa, HC-jäsenet saivat rajattomat pelit.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.