Huoneenrakentaja-klubi

Huoneenrakentaja-klubi on Habbo Clubin kaltainen maksullinen jäsenyys Habbossa. Jäsenyyden voi ostaa kuukaudeksi 105 kolikolla ja timantilla, 14 päiväksi 5,00 eurolla ja kuukaudeksi 10,00 eurolla. Jäsenyyden voi myös hankkia kestotilauksena, eli maksu otetaan kuukausittain automaattisesti. Kestotilauksen hinta on 8,49 euroa.

Jokaisella on Huoneenrakentaja-klubissa 100 aloitustavaraa, vaikkei olisi koskaan ollut jäsen. Huoneenrakentaja-klubin jäsen saa ensimmäisenä jäsenkuukautena 500 tai 1000 tavaraa käyttöönsä, riippuen ostiko käyttäjä 14 päivän vai 1 kuukauden jäsenyyden. Kestotilauksessa tavararaja kasvaa joka kuukausi 250 tavaralla.

Jos tavarat uhkaa loppua, jäsen voi ostaa laajennuksia kolikoilla. 45 lisätavaraa maksaa 10 kolikkoa, 250 lisätavaraa 50 kolikkoa ja 600 lisätavaraa tekee 100 kolikkoa.

Huone, jossa on Huoneenrakentaja-klubin varastosta lainattuja tavaroita, on lukossa kunnes jäsenyys aktivoidaan. Klubin jäsenet saavat Huoneenrakentaja-klubin jäsen -tasomerkkiä, mitä pidempään ovat jäsenenä. Jäsenillä on pääsy huonepohjaeditoriin, jolla voi luoda toinen toistaan hullumpia huonepohjia.

Huoneenrakentaja-klubi sisältää reilusti enemmän tavarasarjoja, kuin normaali katalogi. Varastossa julkaistaan myös kaikki aiemmat kausitavarat, kun on niiden aika. Katalogiin julkaistaan usein myös vain osa uusista kausitavaroista, kun taas Huoneenrakentajien varastoon lisätään kaikki.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.