Helpperit

Helpperit ovat Habbon käyttäjiä, jotka suorittavat tehtäviä auttaakseen uusia ja vanhoja käyttäjiä. Helppereiden tehtävänä on neuvoa käyttäjiä asioissa, joita avunpyytäjä kysyy. Järjestelmä ei kuitenkaan aina toimi suunnitelmien mukaan, sillä joukkoon päästetään kaikki halukkaat.

Helpperiksi pääsee, jos olet suorittanut Habbo-kansalaisuuden. Kansalaisuuden suoritettua, käyttäjä voi suorittaa Talenttitehtäviä talenttipolultaa. Mitä korkeammalla käyttäjä on talenttipolulla, sitä enemmän oikeuksia se saa. Talenttipolun viimeinen vaihe on Suojelija.

Suojelijat päättävät viiden hahmon tiimin kesken ilmoitettujen käyttäjien hiljentämisestä. Mikäli ilmoitettu hahmo saa yli 2 myöntävää ääntä, hahmo hiljennetään.

Lähettiläät

Lähettilääksi ei pääse kuka tahansa, vaan Habbo Staffit ovat valinneet lähettiläät. He ovat vapaaehtoisia käyttäjiä, jotka voivat valvoa julkisia tiloja, sekä huoneita, joihin Staffi on asettanut lähettiläsoikeudet.

Lähettiläät voivat potkia häirikköjä julkisista tiloista ja hiljentää käyttäjiä maksimissaan 18 tunniksi. Lähettiläät näkevät myös listan uusista käyttäjistä ja voivat antaa varoituksia huonosta käytöksestä.

Päälähettiläs on lähettilästiimin johtaja. Päälähettilään tehtävä on toimia yhteyshenkilönä muiden lähettiläiden kanssa ja hoitaa asioita Staffien kanssa. Suomen Habbon lähettiläät ovat mixu2kivasimaKiira377SWOD!NMoppixtyylitaituriMiten-menee??? sekä Seko-Jerkku.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.