Staffit

Staffit ovat Habbo Hotellin ylläpitäjiä. Staffien työhön kuuluu hotellin valvomisen lisäksi mainoskampanjoiden ja kilpailujen suunnittelu. Habbon perustajat ja samalla ensimmäiset staffit olivat Kyrpov ja Apparatus.

Suomen Habbon ainoa staffi on Talistar. Staffin tunnistaa helpoiten Habbo Staff-merkistä ja hieman harvinaisemmasta Habbo Staff-efektistä. Staffien lisäksi Sulakkeelta löytyy kehitystiimi, jonka päätoimipiste on Suomessa. Grafiikat ja kampanjat suunnittelee tiimi Lontoossa. Moderaattorit ja Staffit työskentelevät Espanjassa, Madridissa.

Rakas joulupukki, haluaisin staffiksi. Mitä teen?

Staffiksi ei päästä liittymällä hotelliin ja leikkimällä staffia. Staffit ovat täysi-ikäisiä, koulunsa käyneitä aikuisia, joille maksetaan palkkaa heidän tekemästä työstä. Staffin työ ei siis ole ainoastaan huoneiden sisustamista ja fanisivujen vahtaamista.

Staffiksi ei pääse myöskään kinumalla nykyisiä staffeja valitsemaan sinut. Staffin paikkaa tulee hakea Sulakkeen sivuilta, kun haku on käynnissä.


Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.