Kauppa

Kauppa, tunnetaan myös nimellä katalogi, on nimensä mukaisesti kauppa. Kaupasta voi ostaa uusia tavaroita kolikoilla, ducketeilla, timanteilla tai mahdollisilla kausivaluutoilla. Kaupan tavarat ovat normaalisti kalliimpia, kuin käyttäjiltä ostetut tavarat.

Kaupassa on tavaroiden lisäksi myynnissä tapetteja, ikkunoita, lemmikkejä sekä paljon muuta hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä krääsää. Myös Huoneenrakentaja-klubia, Habbo Clubia ja ryhmiä voi ostaa kaupasta.

Vaihtaessasi tavaroita muiden käyttäjien kanssa, tarvitset usein kolesettejä. Kolesettejä voi ostaa kaupasta Kolesetit-osiosta. Kolesetit ovat kaupassa normaalia kalliimpia, sillä jokaisesta ostamasta kolesetistä joudut pulittamaan yhden ylimääräisen kolikon. Kaupassa on kuitenkin mahdollisuus ostaa suurempia eriä tai suurempia kolesettejä kerrallaan, jolloin hinta ei ole niin suuri.

Kolesettien arvot

  Kolesetti Katalogissa Arvo

Pronssilantti 2 kolikkoa 1 kolikko

Hopealantti 6 kolikkoa 5 kolikkoa

Kultalantti 11 kolikkoa 10 kolikkoa

Rahasäkki 21 kolikkoa 20 kolikkoa

Kultaharkot 51 kolikkoa 50 kolikkoa

Harkkopino 301 kolikkoa 300 kolikkoa

Kristallipääkallo 351 kolikkoa 350 kolikkoa

Platinaharkko 501 kolikkoa 500 kolikkoa

Violetti pääkallo 751 kolikkoa 750 kolikkoa

Kolikkomatkalaukku 1501 kolikkoa 1500 kolikkoa

Palaa takaisin
© 2011 - 2019 HabCat


Sulake Suomi tai sen yhteistyökumppanit eivät ole osa, kannata, rahoita tai nimenomaisesti hyväksy tätä sivustoa. Tämä sivusto saa käyttää Habbon tavaramerkkejä ja muuta immateriaaliomaisuutta Habbon fanisivustokäytännön myöntämän luvan mukaisesti.