Habbon käyttöliittymäsuunnittelija Onomatopoet otti kantaa tänään Twitterissä tuleviin toimenpiteisiin Unity-pohjaisen asiakasohjelman käyttöliittymän tekemisestä käyttäjäystävällisemmäksi.

Suunnittelija kertoo, että käyttöliittymän työpöytäversioon tullaan tekemään parannuksia ikkunoiden raahaamistoimintoihin sekä koon muuttamisen uudistamalla käyttöliittymän taustalla toimivaa tekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että tulevissa päivityksissä olisi odotettavissa erilaisia pieniä parannuksia juuri Unityn työpöytäversion käytettävyyteen liittyen.

Kehittäjä tunnustaa Habbon käyttöliittymän olevan "monimutkainen vanha hirviö" ja täynnä grafiikkaelementtejä, jotka kaipaavat muutosta, mutta joita ei voi muuttaa vapaasti suorilta käsin, ominaisuuksien ollessa monilla eri kielillä ja näihin muutoksia tehdessä tulee olla varovainen. Hän myös myöntää, että Unity-versio suunniteltiin ensin mobiililaitteille:

- Unity-version suunnitelu alkoi alkujaan mobiilipohjalta, mutta Flash-tuen loppuessa meille kävi selväksi, että työpöytäversio on saatava ensimmäiseksi. Tuolloin meillä ei ollut enää aikaa suunnitella käyttöliittymää uusiksi, minkä takia meidän oli suunniteltava se ensin mobiililaitteille.

Suunnittelija pyytää käyttäjiä olemaan kärsivällisiä, kuten tähänkin asti.

Kommentoi

Kommentit (0)

Ei kommentteja vielä :(