Tiesitkö? En mäkään! -juttusarja on HabCatin uusi, satunnaisesti julkaistava juttusarja, jossa esittelemme hauskoja, erikoisia tai yllättäviä faktoja Habbosta. Juttusarjan tarkoituksena on lisätä tietoa Habbon eri ilmiöistä ja historiasta. Osa faktoista saattaa yhä olla yleishyödyllisiä ja käyttökelpoisia, joten pysy kuulolla!

Ensimmäisessä osassa esittelemme kolme mielenkiintoista faktaa Habbon niin lähi- kuin kaukomenneisyydestä.

Tavara vihjaillut tulevaa tavarasarjaa

Habbossa julkaistiin kesäkuussa 2011 laajennus Grunge-tavarasarjaan. Julkaistu laajennus lisäsi katalogiin skeittausteemaisia tavaroita sekä graffiteja. Tavaroiden joukossa olevaan pinkkiin seinägraffitiin oli tuolloin piilotettu salainen vihje: USVA. Elokuussa 2011 uusi USVA-tavarasarja julkaistiin Habbossa.

Hups! Unohtui..

Habbon kehittäjien luodessa HC-keskusta, tekivät he kaikista keskuksen elementeistä raahattavia, jotta niiden asettelu olisi helpompaa. Ennen lopullista julkaisua elementeistä poistettiin tämä raahattava ominaisuus – paitsi yhdestä. Kokeile raahata kuukauden HC-lahja -laatikon sisältöä!

Habbo-kakku

Habbo on kysynyt aina käyttäjän rekisteröityessä tämän syntymäpäivää. Tietoa syntymäpäivästä ei ole kerätty pelkästään siksi, että sen avulla voitaisiin vahvistaa, että täyttääkö käyttäjä palvelun ikärajan vaan myös siksi, että Habbolla oli tapana lahjoittaa hahmolle Habbo-kakku tämän syntymäpäivänä.

Kakku lahjoitettiin vain kerran hahmolle, ja vain jos käyttäjä kirjautui hahmolle ilmoitettuna syntymäpäivänä. Toiminto ei enää ole käytössä Suomen Habbossa, mutta kansainvälisessä hotellissa (.com) tämä edelleen on mahdollista.

Kommentoi

Kommentit (1)

jokuhauskapelle
Vieras

1.3.2023 15:26

en tienny