Teleportit saapuivat Habbo hotelliin vuonna 2001, ja siitä asti ne ovat olleet yksi hotellin käytetyin toiminnallinen tavara, joka on helpottanut käyttäjiä kulkemaan toistensa huoneissa ilman huonevalikkoa. Ensimmäisiä teleportteja olivat muun muassa vaatekaappi, puhelinkoppi, ulkohuussi ja HC-jäsenille lahjaksi annettu kupoliportti.

Hotelliin vuonna 2010 saapunut kirpputori mullisti käyttäjien välisen vaihtamisen ja samalla tappoi aikaisemmin toiminnassa olleet lukuisat vaihtolat, joissa hahmot oleskelivat samalla vaihtaen erilaisia tavaroita. Teleporttien vaihtaminen kirpputorilla ei kuitenkaan ollut mahdollista kuin vasta vuonna 2020, kun Habbo julkaisi uuden Unity-pohjaisen asiakasohjelman, jossa käyttäjien on mahdollista asettaa teleportteja myyntiin myös kirpputorille.

Uuden asiakasohjelman ohella julkaistiin ominaisuus, joka mahdollistaa käyttäjän yhdistämään teleportti toiseen teleporttiin. Uudistuksessa huomioon ei kuitenkaan otettu sitä, kun käyttäjä yhdistää teleportin uuteen teleporttiin, jää vanha teleportti kiinnitetyksi toiseen kappaleeseen. Joten käyttäjän yhdistäessä teleportin toiseen, pääsee myös aikaisemmin yhdistetystä teleportista uudelleen yhdistettyyn teleporttiin.

Teleportteja voidessa nykyään yhdistää ja myydä anonyymisti kirpputorilla, voi varsinkin kalliimmat teleportit houkutella uteliaita vieraita, koska yleensä niitä käytetään huoneissa, joissa on arvokkaita tavaroita. Joten ole varovainen hankkiessasi teleportteja jälkimarkkinoilta salaisia huoneita tai kilpailuja varten. Voit saada huoneeseesi kutsumattomia vieraita - etkä välttämättä edes tiedä siitä!

Tulevaisuudessa Habbo todennäköisesti on kehittämässä työkalun, jolla käyttäjä pystyy hallitsemaan kaikkia teleporttiin liitettyjä teleportteja. Toistaiseksi kuitenkin aikaisemmin liitetyn teleportin poistaminen ei ole mahdollista. 

Kommentoi

Kommentit (5)

Vieras

22.9.2021 16:47

Tuu 
Vieras

22.9.2021 16:47

Ok

linda17vkaunis
Vieras

7.9.2021 04:06

Tää olis hyvä, ei mulla tosin ole parittomia telejä. :)

xxanver14
Vieras

1.9.2021 10:24

Mun tele 100%

Mikko.kari
Vieras

29.8.2021 12:23

Siistiä