Habbon uudistuneen Unity-pohjaisen Android-sovelluksen testaus alkoi aiemmin tällä viikolla. Sovellus on pääpiirteittäin täysin samanlainen kuin Habbon nykyinen selainversio ja ladattava Moderni versio. Sovellus toimii yleisesti tehokkaammin kuin selainversio.

Mobiiliversio käynnistyy kirjautumisnäkymään, josta voi valita kirjautumistavan kolmen eri vaihtoehdon joukosta: Google Play, Facebook tai sähköposti ja salasana. Näistä kaksi ensimmäistä ovat edelleen kehityksessä eivätkä siis testauksen aikana toimineet vakaasti. Sovellus muistaa kirjautumisen ensimmäisen kerran jälkeen ja käynnistyy suoraan hotellinäkymään.

Sovellusta käytettäessä huomaa välittömästi, että Habbon Unity-versio on alkujaankin suunniteltu mobiiliin. Käyttöliittymä on mobiilissa sopivan kokoinen ja helppo käyttää. Uusi mobiiliversio on ominaisuuksiensa osalta myös täydempi kuin vanha; sovellus tukee kaikkia ominaisuuksia, joita Habbon Unity-työpöytäversio tukee kuten taustamaalareita, himmentimiä, tehtailua ja taikapinoja.

Toistaiseksi sovellus tukee vain vaakatilaa, joten kirjoittamiskokemus saattaa jäädä vaillinaiseksi suuren näppäimistön vuoksi.

Sisustuskokemuksessa uudella sovelluksella on vielä parantamisen varaa. Esimerkiksi tavaraa huoneeseen laitettaessa sovellus ei näytä minkäänlaista esikatselua tavarasta. Lisäksi esimerkiksi käyttäliittymän suuret kontekstivalikot tulevat helposti tielle sisustustilassa. On kuitenkin oletettavaa, että sisustuskokemusta parannetaan tulevissa päivityksissä niin mobiilissa kuin työpöytäversiossa.


Lähitulevaisuudessa Habbo avaa ennakkorekisteröitymisen uudistuneen sovelluksen lataamiseen. Ennakkoon rekisteröitymisestä jaetaan palkkioksi kultainen alienhattu. Nykyinen Habbo-sovellus jatkaa toimintaansa, mutta sitä ei pian voi enää ladata suoraan Play-kaupasta.

Apple-laitteille tarkoitettu uudistunut iOS-versio julkaistaan myöhemmin.

Kysymyksiä uudesta sovelluksesta? Jätä kommentti, niin pyrimme vastaamaan!

Kommentoi

Kommentit (0)

Ei kommentteja vielä :(