Habbo ilmoitti yhteisöpalvelu X:ssä palauttavansa monsterkasvit lähitulevaisuudessa. Samalla niihin liittyvät saavutukset tuodaan uudelleen saataville. Tämän kunniaksi järjestetään myös risteytyskilpailu, jossa eniten kasveja risteyttäneet palkitaan uusilla pokaaleilla.

Kymmenen eniten risteyttänyttä näytetään hotellinäkymässä. Viidelle parhaalle annetaan palkinnoksi kultainen monsterkasvipokaali, ja sijoille 6. - 25. yltäneille jaetaan hopeinen pokaali.

Monsterkasvit on vanha toiminto, joka julkaistiin vuonna 2012. Kasvit saavat erilaisia piirteitä satunnaisesti siemenen harvinaisuuden mukaan. Erilaisia muotoja ja värejä on yhteensä 11 kumpaakin, eli erilaisia yhdistelmiä on yhteensä 121. Sen lisäksi silmiä, neniä ja suita on kutakin 11, joten erilaisia kasviyhdistelmiä voi olla olemassa jopa 161 051 kappaletta.

Kommentoi

Kommentit (1)

HD
Vieras

12.8.2023 00:49

Melkoinen rahasampo löydettiin takaisin. Otetaanko vanhat risteytykset huomioon, vai pitääkö aloittaa alusta? Palkinnot toki houkuttaa ketä tahansa, mutta kannattaa varautua monien tuhansien kolejen menetykseen. Kokemusta on :D