Kuvituskuva

Hyvä lukija,

haluamme ensinnäkin kiittää sinua antamastasi tuesta ja niistä kiitoksista, joita olet meille kuluneiden päivien aikana osoittanut. Pelkästään tämä tuen määrä viimeisen viikon sisällä on vetänyt ylläpitäjiämme hiljaiseksi antaen meille ja varmasti myös muille sivustoille paljon, sillä uskoisin viikon olleen jokaiselle sivustolle melkoinen tunteiden vuoristorata, vaikka jokseenkin kovin vakavasta asiasta ei olekaan kysymys.

Kilpailuissa on aina voittajia sekä häviäjiä, ja tällä kertaa ylläpitomme voi ylpeästi sanoa, että hävisimme tyylillä tämän vaikean erän, joka pelattiin neljän hyvän sivuston kesken. Minä tai muukaan HabCatin ylläpito ei tule ottamaan kantaa siihen, hävisikö sivustomme hotellin järjestämän fanisivukilpailun oikeudenmukaisesti tai reilusti, sillä asian selvittäminen on kesken, ja pyydämme tukijoitamme tekemään samoin ja pidättäytymään luomasta mielikuvia jonkinlaisesta tapahtuneesta epäoikeudenmukaisuudesta tai vääryydestä, sillä meillä ei toistaiseksi ole mitään syytä kyseenalaistaa, ettei hotellin ylläpito kykenisi tekemään oikeanmukaisia valintoja ajatellen kaikkia habboilijoita.

Valehtelisin kuitenkin, jos väittäisin, että kykenisin nielemään pettymykseni määrää tätä viestiä kirjoittaessani. Kuten viisaimmat varmasti osasivat rivien välistä jo aikaisemmin lukea, niin olen tietysti pettynyt vallitsevaan lopputulokseen. Erityisesti tietäen, että tiimimme on ehtinyt käyttää lukuisia tunteja omaa aikaansa sekä huomattavia taloudellisia resursseja tapahtumien, kisojen sekä itse sivuston ylläpitämiseen. Tämän vuoksi en tule kainostelemaan sitä tosiasiaa, että olemme yhdessä HabCatin ylläpidossa pettyneitä siihen, ettemme kyenneet tämän parempaan.

Ylläpitomme on tuntenut toisensa jo pitkään, mikä olikin aikanaan yksi niistä syistä, joiden takia halusimme Suomessa lakkautetun Fuusio.netin jälkeen lyöttäytyä yhteen jälleen tekemään sitä, minkä mielestämme osaamme parhaiten – nimittäin luomalla sisältöä suomalaiselle Habbo-yhteisölle. Juurikin suomalaisen yhteisön ansiosta osaava tiimimme nousi varsin lyhyessä ajassa tyylikkäästi fanisivujen kärkeen lukijoiden ottaessa meidät niinkin hyvin jälleen vastaan. Tästä tiedän, ettei kukaan ylläpidostamme toimisi näin suomalaiseen tapaan jälkiviisaasti ajateltuna toisin. Päinvastoin, kuten jo alussa totesin, niin olemme hyvin iloisia sekä kiitollisia tähän asti saamastamme tuesta.

Olemassa on myös toinen ja hieman tuntemattomampi syy, jonka myötä ryhdyimme tuumasta toimeen ja perustimme konkreettisesti HabCatin uudelleen. Tämä syy oli Habbo hotellin ylläpidon lupaus näyttää vihreää valoa, jos päättäisimme joskus jatkaa fanisivuston tuottamista Fuusio.netin lakkauttamisen jälkeen. Entisinä veteraaneina pidimme aivan liian itsestäänselvänä, että tämä viime talvena tehty lupaus lunastettaisiin ja että hotellin ylläpito muistaisi ne vuodet, joita jäsenemme olivat jo käyttäneet suomalaista Habbo-yhteisöä tukeakseen. Oli siis meidän virheemme tuudittautua tähän.

Mielestämme suomalainen yhteisö on ainutlaatuinen, eikä sitä tule rangaista oletettua huonommasta menestyksestämme fanisivujen välisessä kilpailussa tai niistä katteettomista lupauksista, joita hotellin ylläpito oli meille tehnyt. Tämän johdosta päätimme, että avaamme sisältömme ja työkalumme toistaiseksi kaikkien käytettäväksi, sillä olemme hyvin tietoisia, ettei yksikään sivusto tarjoa täysin samanlaista fanisivukokemusta, jonka me pystymme tällä hetkellä tarjoamaan.

Palava halumme pysyä johtavana Habbo-fanisivuna ei ole laantunut, vaan itse asiassa liekkimme palaa entistäkin kirkkaammin. Tästä inspiroituneena nostamme syksyllä lisää lämpöä, ja nähdäksemme epävirallisen Habbo-fanisivun status antaa meille tähän tason nostamiseen oivan tilaisuuden. Pysy kuulolla, tiedossa on jännittäviä hetkiä...

Lomaterveisin,

Kuu ja koko HabCatin tiimi

Kommentoi

Kommentit (1)

harmillista
Vieras

29.7.2021 13:50

harmi että ette saavuttaneet virallisen fanisivun asemaa. paras sivusto ja sisältää fanisvulle tärkeimmät jutut...