Hyppää mukaan lauantaina 14.1. kattilan perinteisen bingoilun pyörteisiin ja voita itsellesi ainutlaatuisia palkintoja sekä hillitön merkki!

Tapahtumahuone avataan lauantaina klo 18. Pääset huoneeseen navigaattorin Julkiset-välilehdeltä tai käyttämällä komentoa :roomid 17854475.


BINGO!
ª

Kuinka bingo toimii?

Bingon pelaaminen on yksinkertaista: Siirry bingosivustolle ja kun peli alkaa, pääsee mottovahvistuksen jälkeen täyttämään omaa bingolappua. Bingolappu on 5x5-ruudukko, jonka keskimmäinen ruutu on jo valmiiksi valittu. Muihin ruutuihin tulee valita eri lukupareja. Vasta kokonaan täytetyn lapun voi tallentaa.

Lappuja voi täyttää vain rajoitetun ajan. Ajan loputtua juontaja arpoo lukupareja kuplanoppia käyttämällä. Bingolappujen osumat täyttyvät automaattisesti, kun bingo-välilehti on aktiivinen. Välilehden pitäminen avoinna ei kuitenkaan ole vaatimus, vaan sen voi halutessaan myös sulkea tallentamisen jälkeen!

Palkinnot

Bingo kirjautuu järjestelmään automaattisesti, jos sellaisen saavuttaa. Palkintoina merkin lisäksi on lukuisia kolikoita, harvinaisuuksia ja HC-jäsenyyksiä yli 1 000 kolikon arvosta! Voittajat julkistetaan HabCatin sivustolla, ja palkinnot ovat noudettavissa tapahtuman jälkeen.

Isoa tulee! |

Kommentoi

Kommentit (3)

rocawear
Vieras

12.1.2023 22:39

mä tuun bottien kanssa

hauskapelle
Vieras

12.1.2023 18:56

wou

iizamozo

12.1.2023 13:50

BINGO!
ª