No niin, on vihdoin sen aika! Aloimme miettimään viime vuoden lopulla, miten voisimme uudistaa Habbo Awards -konseptia entistä paremmaksi ja ennen kaikkea niin, että se ottaisi hotellin yhteisön huomioon paremmin kuin koskaan ennen. Mietinnän ja nimien pyörittelyn jälkeen (Frank Gaalakin kävi pöydällä) tuloksena syntyi uudistettu konsepti, joka meillä (Habbion & HabCat) on nyt ilo ja kunnia esitellä teille: Kultakala Gaala!

Perustietoa

Kyseessä on siis osittain jo entuudestaan tuttu konsepti, jossa palkitsemme Habbo Awardsien tapaan edellisen vuoden aikana ansioituneita hahmoja. Prosessi ei kuitenkaan ole tällä kertaa täysin sama, vaan olemme parannelleet sitä. Suurimpana uudistuksena mainittakoon raati, josta kerrotaan lisää alempana.

Palkintokategoriat

Tällä kertaa mukana on 7 kategoriaa, jotka ovat myös käyneet läpi muutoksen tuulia. Ne ovat:

 • Vuoden Habbo

 • Vuoden Keräilijä

 • Vuoden Valokuvaaja

 • Vuoden Rakentaja

 • Vuoden Huone

 • Vuoden Pukeutuja

 • Vuoden Idlaaja

Raati

Kuten ylempänä mainittiin, tuomme mukaan ensimmäistä kertaa ikinä raadin. Raati tulee vaikuttamaan sekä ennakko- että finaaliäänestyksessä75 prosenttia äänistä kummassakin äänestyksestä tulee käyttäjiltä ja loput 25 prosenttia raadilta. Raati koostuu neljästä virallisten ohjelmien jäsenestä (Habbion, HabCat, Lähettiläät ja BaW) ja 12:sta virallisiin ohjelmiin kuulumattomasta käyttäjästä, joihin juuri sinä voit kuulua.

Nämä 12 valitaan erillisen haun kautta, ja hakukriteerien täyttämiseen riittää edes jonkinlainen tietämys hotellista. Raatiin hakeminen tapahtuu Kultakala Gaalan sivustolla, johon löytyy linkki tämän uutisen alareunasta.

Jokainen raatiin valittu ja tehtävänsä täyttänyt (eli äänestyksissä äänestänyt) palkitaan raadin merkillä, joka näkyy alapuolella.


Kultakala Gaala 2022 -raatilainen

Aikataulu

Koko prosessi aloitetaan jo tänään 27.2. klo 18:00 alkavalla raadin haulla, mutta alla vielä tarkempi aikataulu:

 • Haku raatiin ›› ma 27.2.2023 - la 4.3.2023

 • Ehdolle asettaminen ›› ma 6.3.2023 - la 18.3.2023

 • Ennakkoäänestys ›› ma 20.3.2023 - la 1.4.2023

 • Finaaliäänestys ›› ma 3.4.2023 - ke 12.4.2023

 • Palkintogaala ›› la 15.4.2023 klo 18

Tulemme ilmoittamaan jokaisesta vaiheesta ehdolle asettamisesta lähtien vielä erikseen, joten pysy kuulolla!

Palkinnot

Puhutaanpa sitten hetki palkinnoista: kuten joku saattaa jo arvata, tulemme jakamaan jokaisen kategorian voittaneelle kultaisen kalapokaalin Talistarin signeerauksella, josta näet kuvan oikealta. Lisäksi voittajat saavat myös tapahtumaa varten luodun kultaisen kalamerkin.

Kultakala Gaala 2022 -voittaja

Jotta finalisteillekaan ei jäisi paha mieli, tulemme jakamaan myös heille merkin: hopeisen version tapahtumaa varten luodusta kalamerkistä.

Kultakala Gaala 2022 -finalisti

Lisäksi, jotta Vuoden Habbo -kategoria saisi ansaitsemansa lisähuomion, tulemme antamaan kyseisen kategorian voittajalle fanisivupokaalin, jonka näet oikealta.

Gaalasivusto

Vielä viimeisenä asiana tällä kertaa mainittakoon koko prosessia varten luotu gaalasivusto, joka löytyy osoitteesta kultakalagaala.fiKaikki hakemiset ja äänestykset aina raatihausta finaaliäänestykseen saakka tullaan tekemään kyseisen sivuston kautta, joten kannattaa ottaa se nyt jo haltuun! Näet sivustolta lisäksi jokaisen kategorian kuvauksen äänestysvaiheessa.

Sivustolle tulee gaalailtana myös suoratoisto tapahtumasta, jota voit katsoa esimerkiksi jonotellessasi tapahtumaan.

Gaalasivulle!

Kommentoi

Kommentit (1)

scxzcxc
Vieras

19.3.2023 18:45

xzcxzc