Useassa maakohtaisessa hotellissa on viimeaikoina raportoitu, ettei käyttäjien käytössä oleva kirpputori toimisi täysin oikein. Ongelmat alkoivat noin kaksi viikkoa sitten, kun kansainvälisessä hotellissa (Habbo.com) kirpputori tyhjeni kokonaan, ja käyttäjien tarjoukset kestivät 48 tunnin sijaan muutamia sekunteja. Lauantaina 28. elokuuta Habbo ilmoitti korjaavansa ongelmaa ja kuittasi sen korjatuksi saman päivän aikana. Kirpparilla käyttäjät voivat hallinnoida ja asettaa omia tavaroitaan myyntiin enintään 48 tunnin ajaksi sekä nostaa myydyistä tavaroista saamiaan Habbo-kolikkoja itselleen.

Korjauksen jälkeen kaikissa hotelleissa on kuitenkin kohdattu ongelmia kirpputorin käytettävyydessä, kun käyttäjät eivät ole enää päässeet näkemään, mitä tavaroita on myyty. Myös päättyneet tarjoukset eivät ole poistuneet, ja jos käyttäjä on asettanut saman tavaran uudelleen myyntiin, ei kukaan ole voinut ostaa myyntiin asetettua tavaraa. Tarjouksia on myös jäänyt voimaan ainakin 48 tunnin ajaksi, vaikka käyttäjä olisi poistanut tarjouksensa kirpputorilta.

Itse ongelman epäillään alkaneen, kun Habbo muutti käyttäjiensä tapaa nostaa kirppariansioita niin, että jatkossa ansiot menisivät suoraan käyttäjän omiin ansioihin, jos niitä nostaa, kun holvi on lukittu. Holvi on Habbo 2020 Unity-asiakasohjelman mukana tuotu ominaisuus, jolla käyttäjä voi nostaa kaikki ansionsa verollisesti itselleen tai purkaa holvin toiminnan ostaessaan vähintään 50 Habbo-kolikkoa palveluntarjoajalta.

Päivitys 9.9.

Habbo julkaisi Twitter-tileillään päivityksen kirpparin ongelmiin liittyen.

HabCat jatkaa tilanteen seuraamista

Kommentoi

Kommentit (2)

Maketsutsu
Vieras

8.9.2021 17:22

19 kolikkoa 0 tarjousta <- sanon tätä nyt "nollatarjoukseksi". Alittamalla nollatarjouksen hinnan ja sitten perumalla tarjoukseni, myös nollatarjous katosi kirpputorilta ja pystyin jälleen laittaa minkä hinnan haluan. Aiemmin pidin korkeammalla hinnalla, jolloin tavaraa oli mahdoton ostaa, koska nollatarjous oli alempi mutta sitä ostaessa tuli vain, että kyseiset tavart on myyty tjsp.

xxanver14
Vieras

8.9.2021 08:00

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶