Lähettiläiden järjestämässä tapahtumassa todistettiin todellista yhteisöllisyyttä, kun lähettiläät järjestivät vasta valittujen lähettiläiden kunniaksi matalan kynnyksen tapahtuman teatterissa. Uusiksi lähettiläiksi valitut Muzu, Kultalilja ja Kiikkumuna esittäytyivät yli tunnin kestäneessä tapahtumassa, jossa yleisöllä oli myös mahdollisuus esittää kysymyksiä uusille lähettiläille!

Tapahtumassa läsnä oli myös lähettiläinä jatkaneet Moppix, Noknok, tyylitaituri, RADIOKIELI ja Sly, jotka myös vastasivat paikalle kokoontuneen yleisön esittämiin kysymyksiin. Tapahtuman päätteeksi yleisö pääsi lunastamaan merkin, joka oli saatavilla illan loppuun asti.

Uudet lähettiläät esittäytyy

Teatterin yläkatsomon paraatipaikoilla nähtiin myös silmäätekeviä, kun aikaisemmin lähettiläänä toiminut MunNimiOnUmi saapui kannustamaan uusia lähettiläitä. Villiintyneen ja uuden virallisen Builders at Work (BAW) -rakentajan, Draamattaren, vanavedessä oli myös CherriC, joka hilpeydellään herätti varmasti takarivin vieraatkin kommenteillaan:

Tapahtuman jälkeiset jatkot järjestettiin Habboween-teeman mukaisesti NX-klubilla. Juhlissa oli mahdollista tutustua muihin lähettiläisiin, kreisibailata ja myös kerätä itselleen juhlien teeman mukainen merkki. Lisäksi lähettiläät valitsivat yhdessä juhlakansan joukosta teeman mukaisesti 30 parasta pukeutujaa, jotka palkittiin erillisellä merkillä.


Lähettiläiden halloweenbileet
Hyytävää halloweenia 2023!

Parhaina pukeutujina palkittiin muun muassa Janni asullaan ''Wednesday Addams'', Dukkis! asullaan ''seksuaalivähemmistöihin kuuluva noita'' ja Igy asullaan ''Ronald McDonald''. Muita voittajia olivat: enzzi, -Nico!, Esoteric, Mimikyu, Makee, Lorenz997, Mira.., Ellakissa, Mitsubishi, Sere, CherriC, coldbew, pinkkidaner, Hienomake, Ruu, Lenzzuu, Rasu, Grogu ja Pippuri97.


Karmaiseva asu
Lähettiläiden halloween 2023

Kommentoi

Kommentit (2)

@Justeeri@

3.11.2023 19:03

cherrieri..

CherriC
Vieras

3.11.2023 18:56

tirsk