Suomen Habboon hiljattain avatun ja kokonaisvaltaiseksi elokuvaelämykseksi itseään mainostava Golden Star -elokuvateatteri säväytti viikonloppuna julkaistuaan ensimmäisen elokuvansa: Bobbaro - Tyttö ja pehmolelu. Käytännössä voidaan puhua ensimmäisestä Habbon sisällä toimivasta elokuvateatterista, koska näytökset tapahtuvat reaaliajassa erilaisten wired-tavaroiden ja bottien avustuksella. Teatterin omistaa Vara-puska12 ja Bone.

Loppuunmyytyä elokuvaa oli sunnuntai-iltana saapunut katsomaan noin 20 käyttäjää. Saapuminen näytökseen oli varsin vaivatonta, ja henkilökunta oli palvelualtista. Teatterin aulassa teatteriyleisölle tarjoiltiin ennen elokuvan alkamista kuplamehua ja muita virvokkeita.

Elokuvasalissa katsojilta edellytetään hiljaisuutta elokuvan aikana, ja salissa paikalla olikin jatkuvasti henkilöstöä, jonka tehtävänä oli varmistaa näytöksen sujumisen lisäksi se, että katsojat nauttivat noin 12 minuutin pituisesta näytöksestä rauhallisesti. Raikuvien loppuaplodien jälkeen katsojien oli mahdollista vielä pistäytyä elokuvateatterin aulassa nauttimassa virvokkeita tai keskustelemassa elokuvassa tapahtuneista käänteistä.

Kaikkiaan onnistunut elokuvakokemus kustantaa noin 1–3 Habbo-kolikkoa riippuen siitä, onko kyseessä ensi-ilta vai tavallinen näytös. Kokemus on ehdottomasti kokeiltavan arvoinen!

Seuraava näytös: torstaina 26.1. klo 20.30 alkaen.

Kommentoi

Kommentit (1)

Jääkuningatar
Vieras

26.1.2023 19:25

Vissiin oli hyvä leffa ku puolet katsojista sammunu,,