Habbo julkaisi lauantaina virallisella Twitter-tilillä ketjun, jossa jakoi tietoa tällä hetkellä suunnitteilla sekä työn alla olevista kehitysuudistuksista.

Kaupan käyttöliittymä ja kaksivaiheinen tunnistautuminen

Habbo kertoo tehneensä Unity-asiakasohjelman kaupan käyttöliittymään muutoksia, jotka tekevät kaupan käytettävyydestä entistä käyttäjäystävällisemmän ja Classic-asiakasohjelman kaltaisemman.

Toisena hyvin odotettuna ominaisuutena Habbo kertoo aloittaneensa kaksivaiheisen tunnistautumisen eli 2FA-autentikoinnin tukemisen Habbon etusivulla, ja tiettävästi se tulee käyttäjän vapaaehtoisesti valittavaksi.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tarkoittaa sitä, että käyttäjä voi kirjautua palveluun salasanan lisäksi kertaluontoisella koodilla, jonka saa ennalta-asennettuun esimerkiksi sovellukseen tai muuhun lisäosaan. Habbo muistuttaa, että kyseinen uudistus on vasta työn alla ja että muutokset ovat mahdollisia.

Uusi taikapinoikkuna ja NFTC-portti

Habbo kertoo lisänneensä Unity-asiakasohjelmaan uuden taikapinoikkunan käyttäjäpalautteen takia. Ikkuna Habbon mukaan ei enää sulkeudu itsestään, ja sitä voi myös raahata Classic-asiakasohjelman tapaisesti.

Tulossa on myös mystinen NFTC-portti, joka nimensä mukaan vaikuttaa tulevan toistaiseksi vain Unity-asiakasohjelmaan pohjautuvan Habbo X-hotellin käyttäjien hankittavaksi. Käyttäjä pääsee maksua vastaan liikkumaan portista eteenpäin NFT-rahalla ja maksut tilitetään huoneen omistajalle.

Portissa vaikuttaa olevan kaksi komentoa, jotka ovat rajattu alue: käyttäjä pääsee alueelle maksamalla tietyn summan ja palkkio: käyttäjä pääsee osallistumaan maksamalla tietyn summan ja lopuksi järjestäjä voi valita voittajan jolle annetaan voitoksi tietty summa.

Suorituskyvyn parantaminen ja muut pienet korjaukset

Estääkseen hahmottamisongelmat Habbo on ottanut käyttöön ''kohdentamisen'' Unity-asiakasohjelmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että ainoastaan ruudulle mahtuvat huoneen tavarat näkyvät asiakasohjelmassa. Habbon mukaan tämä vie vähemmän muistia ja ehkäisee asiakasohjelman suoritushaasteita.

Huonepohjaeditorissa on tehty parannuksia ruutujen lisäämiseen ja nostamiseen, jotta nämä eivät veisi yhtä paljon muistia kuin aiemmin. Lisäksi Habbo on lisännyt suorituskykyä huoneisiin, joissa käydään paljon keskustelua sekä korjannut bugin, joka esti käyttäjiä vaihtamasta Unity-asiakasohjelmassa.

Kommentoi

Kommentit (0)

Ei kommentteja vielä :(