Päivitys 5.10.

Kokosimme yhdelle sivulle kuvat kaikista yhteisölle jossakin vaiheessa jaettavista NFT-avatareista. Katso ne täältä.


Habbo julkisti uuden Habbo Avatars -projektin. Projektin tarkoituksena on luoda 12 500 uniikkia lohkoketjuun kiinnitettyä Habbo-hahmon asun kuvaa, joista 10 000 tulee myyntiin julkisesti hollantilaisella huutokaupalla. Kaikki tuotot sijoitetaan takaisin Habbon kehitystyöhön.

Jokaisella myytävällä asukokonaisuudella on yksi tai useampia uniikkeja asusteita. Habbo suunnitteleekin NFT-integraatiota hotellin sisälle, joka tarkoittaa sitä, että Habbo Avatars NFT:n omistajat voisivat tulevaisuudessa pukea omistamiensa asujen erikoisasusteet hotellin sisällä. Habbo suunnittelee myös muita etuuksia Habbo Avatar NFT:n omistajille, kuten jatkuvat HC- ja HR-jäsenyydet.

Hollantilainen huutokauppa toimii siten, että jokaisen NFT:n lähtöhinta on huomattavasti suurempi kuin sen oletettava myyntihinta. Hintaa pudotetaan hiljalleen kunnes NFT ostetaan tai pohjahinta (0,1 ETH) saavutetaan. Pohjahinnan jälkeen hinta pysyy vakiona viikon ja sen jälkeen sitä aletaan laskea kunnes saavutetaan 0 Ethereumin hinta tai NFT myydään.

Täh?

Lisätietoa löydät seuraavista sijainneista:
- Habbo Avatar NFT
- Habbo Avatars -Discord
- Habbo Avatars -asiakaspalveluartikkelit (EN & FI)
- NFT Wikipedia

Kommentoi

Kommentit (2)

Herblaw
Vieras

29.9.2021 16:16

Minä jatkan vain mansikointia

EPIC-Vara
Vieras

26.9.2021 18:02

En kyll saanu mitään selvää mut ok