Habbon uudessa Unity-versiossa hahmoille lisättiin monista tavoitteellisista peleistä tutut tasot. Hahmon tasoa voi kehittää tällä hetkellä neljällä eri tavalla: kehittämällä saavutuksia, keräämällä merkkejä, kasvattamalla uniikkien tavaroiden kokoelmaa ja ylläpitämällä suosittuja huoneita.

Tasoetenemisestä tarjotaan pieni kolikko- ja ducketpalkinto. Palkintojen suuruudet kasvavat tason kasvaessa, ja tasakymmenyksillä on aina tarjolla suurempi ducketpalkinto. Tasoetenemisen kolikkopalkinnot menevät aina kassakaappiin mikäli sitä ei ole avattu.

Tasoeteneminen

Hahmon tasoon vaikuttaa neljä kategoriaa: saavutukset, merkit, huoneiden vierailijat sekä tavarakokoelma. Kategoriat ovat listattu tässä järjestyksessä, ja alempana olevan kategorian yhteispistemäärä ei voi olla suurempi kuin ylempien kategorioiden summa. Tällöin esimerkiksi 100 saavutuspistettä, 400 merkkipistettä, 10 vierailijapistettä ja 30 tavarapistettä omaavan hahmon kokonaispisteet ovat 240, sillä merkkipisteistä voidaan laskea mukaan vain saavutuspisteiden verran pisteitä ja muiden kategorioiden pisteistä lasketaan merkki- ja saavutuspisteiden summan verran pisteitä.

Saavutuspisteet ovat yksinkertaisesti kaikkien aktiivisten ja arkistoitujen saavutusten tasot summattuna. Merkkipisteisiin lasketaan kaikki hahmon keräämät merkit, joita ei ole laskettu saavutuspisteisiin.

Vierailijapisteet kasvavat, kun muut hahmot viettävät aikaa huoneissasi. Vierailujen kesto sekä vierailijoiden taso vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti kategorian pisteet kasvavat. Tavarat-kategoriaan lasketaan kaikki hahmon omistamat uniikit tavarat.

Pantheon-saavutus

Hahmon maksimitaso on 30, jonka saavuttaakseen hahmon kokonaispisteytyksen tulee olla 4000. Tämän jälkeen kaikki tasoetenemisestä ansaitut pisteet kertyvät Pantheon-saavutukseen.

Ensimmäinen Pantheon-taso vaatii 1000 pistettä, eli hahmon kokonaispisteytyksen tulee olla 5000. Maksimitaso vaatii 20 000 pistettä, joten saavutus kehittyy tuhannen pisteen välein.


Kommentoi

Kommentit (4)

NokNok
Vieras

22.2.2023 19:35

On täällä tänään

julzi
Vieras

22.2.2023 19:35

Moi kaikki

Evukka
Vieras

22.2.2023 19:34

Miten mä saan vaihtoluvan? En saaaaa vaihettuuu

Sefos
Vieras

8.7.2021 22:45

Jejejej cool!